Redactia.ro
Home » Știri » O mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui

O mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui

GALERIE FOTO (2) O mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui

O mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui. Iată întreaga întâmplare de-a dreptul șocantă pentru femeie.

O mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui

Iată prin ce a trecut o mireasă care, chiar cu puțin timp înainte de nuntă, și-a surprins mirele în timp ce era alăptat de mama lui.

Întreaga întâmplare a fost povestită de Georgie Mitchell, gazda podcastul Unfiltered Bride. Georgie Mitchell este de profesie makeup artist și organizează nunți în Marea Britanie, așa că obișnuiește să le spună oamenilor întâmplări uluitoare din domeniul în care activează, în cadrul podcastului mai sus menționat. Ea a povestit o astfel de întâmplare pe care a auzit-o de la o fostă colegă, potrivit Daily Star.

O mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui
Georgie Mitchell, gazda podcastul Unfiltered Bride. Foto: Tiktok/the.unfiltered.bride

În acea zi, după ce a fost machiată și coafată, mireasa a trebuit să meargă până la toaletă. Când a ajuns acolo, femeia a avut parte de un șoc. Cu siguranță, ea nu o să uite niciodată ce a putut să vadă.

Mireasa și-a surprins mirele în timp ce „era alăptat de mama lui”.

„Poftim, CE? De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat care e încă alăptat?”, a întrebat Beth, colega de podcast a lui Georgie Mitchell, cea care a relatat întâmplarea ieșită din comun în podcastul ei.

Georgie Mitchell i-a răspuns: „Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva”.

Apoi, Beth a întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte. Explicația lui Georgie Mitchell a fost simplă: pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

Gazda podcastului a dezvăluit, la final, că mireasa respectivă a continuat nunta, spre surprinderea tuturor.

Podcastul a adunat aproape un milion de vizualizări. Foarte mulți internauți și-au spus părerea în comentarii. Cineva a spus: „A fost dus Băiatul mamei la un nivel cu totul nou”. Altcineva: „Mă așteptam să spună că a fost înșelată cu o altă femeie, nu e ceva mai rău decât asta. De fapt, asta e mult mai rău. Eu, ca mireasă, aș fi fugit de acolo cât vezi cu ochii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: