Redactia.ro
Home » Știri » O nașă de cununie a pierdut poşeta cu darul pentru fini chiar în drum spre nuntă. Ce s-a întâmplat mai departe a uimit-o chiar și pe ea

O nașă de cununie a pierdut poşeta cu darul pentru fini chiar în drum spre nuntă. Ce s-a întâmplat mai departe a uimit-o chiar și pe ea

O nașă de cununie a pierdut poşeta cu darul pentru fini chiar în drum spre nuntă. Ce s-a întâmplat mai departe a uimit-o chiar și pe ea
O tânără care a fost nașă de cununie a pierdut poşeta cu darul pentru fini. În interior, era o sumă destul de mare. Ce s-a întâmplat mai departe a uimit-o chiar și pe ea. Iată a reintrat femeia în posesia banilor, în cele din urmă.

O nașă de cununie a pierdut poşeta cu darul pentru fini chiar în drum spre nuntă. Ce s-a întâmplat mai departe a uimit-o chiar și pe ea

O tânără de 32 de ani din județul Iaşi, naşă de cununie la o nuntă din comuna Trifeşti, şi-a pierdut poșeta chiar în drum spre petrecerea de nuntă. În poșetă, erau 7.600 de lei, bani pentru fini, a relatat Adevărul. Femeia s-a gândit și la varianta că s-ar putea să nu își mai recupereze niciodată banii, mai ales dacă sunt găsiți de cineva, și că nu ar mai avea ce să le dea mirilor. Iată că nu s-a întâmplat așa, totuși.

O consăteancă a găsit banii pierduți și a decis să nu îi păstreze pentru ea. Aceasta s-a îndreptat spre cea mai apropiată echipă de patrulare a Poliţiei care i-a ieşit în cale, conform sursei de mai sus. Așa au ajuns poliţiştii să o identifice pe proprietara banilor și să îi restituie acesteia, astfel că și-a putut îndeplini datoria de nașă în cele din urmă.

„O felicităm pe femeia care a predat geanta colegilor noştri, pentru gestul său şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

De altfel, pe pagina de Facebook, polițiștii care au „reparat” nunta au fost descriși ca fiind niște eroi. Miruna și Andrei au fost agenții care au făcut asta.

„Zilele trecute, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, pe raza comunei Trifești, Andrei și Miruna, polițiști în cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani din IPJ Iași, au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că a găsit o geantă cu bunuri și bani, pe drumul public. Imediat polițiștii au efectuat verificările necesare și au descoperit proprietara genții, o femeie care era și nașă de cununie în acea zi! O uitase după ședința foto, iar în acele momente nunta stătea pe loc pentru că nașa își căuta geanta!

Colegii noștri au restituit geanta cu bunuri și cei aproximativ 7.600 de lei, proprietara fiind impresionată și totodată recunoscătoare femeii care a anunțat polițiștii, dar și colegilor noștri care au reușit să-i recupereze bunurile într-un timp scurt”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: