Redactia.ro
Home » TV » O nouă demisie la Antena 1, la doar câteva zile după plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cine este prezentatoarea care a pus punct colaborării

O nouă demisie la Antena 1, la doar câteva zile după plecarea lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cine este prezentatoarea care a pus punct colaborării

Încă o demisie notabilă la Antena 1, în urma plecării lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. O altă vedetă a trustului a decis să își încheie colaborarea cu Antena 1. Iată despre cine este vorba!

O altă demisie de la Antena 1. Prezentatoarea a decis să încheie colaborarea cu trustul Intact

În urma plecării cunoscuților chefi Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, a apărut o altă demisie semnificativă la Antena 1. O prezentatoare de la Observator a luat decizia de a încheia colaborarea cu trustul. Irina Ursu, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Observator de Weekend” de la ora 19:00, a luat hotărârea de a-și prezenta demisia de la postul Antena 1.

Jurnalista a făcut această alegere deoarece a ajuns la concluzia că nu se mai regăsește în cadrul acestui proiect. Fosta prezentatoare a ajuns la concluzia că este mai bine să se retragă, deoarece a constatat că nu mai simte aceeași bucurie atunci când apare în fața telespectatorilor, pe micile ecrane.

„Am decis să încetez colaborarea cu Antena 1. (…) Mi-am motivat alegerea fix aşa: Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc.  Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un om ambiţios, care nu se dă bătut şi care, cu cuvinte potrivite, poate face şi învăţa orice. Şi cu toate acestea am renunţat, pentru că nu am reuşit să ies din haina veche şi să o îmbrac uniforma nouă. (…)

Am considerat că dacă nu mai simţi bucurie când vii în faţa oamenilor, mai bine te retragi, pentru că voi, cei care ne priviţi, meritaţi la TV oameni care să fie conectaţi 100% şi să emane acea bucurie a comunicării prin toţi porii”, a scris fosta prezentatoare pe pagina de Facebook, însă postarea nu mai este publică în acest moment.

Mai târziu, celebra prezentatoare a confirmat decizia de a se retrage de la pupitrul știrilor de la Antena 1 într-un interviu acordat pentru Paginademedia.ro. Au existat mai multe motive care au influențat alegerea sa, dar a subliniat că pleacă din trust fără a crea vreun scandal.

„Ce pot să confirmă e că, da, e decizia mea de a înceta colaborarea cu ei. Au fost mai multe motive care au contribuit la asta, şi de natură personală şi profesională. Nu sunt omul care să plece cu scandal de pe nicăieri”, a declarat Irina Ursu pentru sursa menționată anterior.

Cariera Irinei Ursu

Irina Ursu a devenit gazda emisiunii Observator de Weekend” de pe Antena 1, înlocuind-o pe Octavia Geamănu, care a fost scoasă de pe post fără a se oferi explicații clare.

Experiența sa anterioară include lucrul la alte două stații de televiziune și prezentarea de știri la un post de radio. Aceasta și-a finalizat studiile la Universitatea Babeș-Bolyai, obținând o diplomă în Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializându-se în Jurnalism. De asemenea, Irina Ursu deține un masterat în Relații Publice și Publicitate, în cadrul aceleiași facultăți.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: