Redactia.ro
Home » Monden » O nouă despărțire în showbiz. Sore și Mircea Julean și-au separat destinele: „Nu mai formăm un cuplu”

O nouă despărțire în showbiz. Sore și Mircea Julean și-au separat destinele: „Nu mai formăm un cuplu”

Sore și tatăl fetiței ei, Mircea Julean s-au despărțit după 8 ani de relație.  Ei doi au ales să își se pare drumurile vieții, iar anunțul a fost făcut chiar de către cântăreață pe pagina ei personală de socializare. 

Sore și tatăl fetiței sale, Mircea Julean, s-au despărțit. Chiar cântăreața a anunțat pe pagina sa de socializare separarea de partenerul ei.

Sore s-a despărțit de tatăl fetiței ei 

Un nou cuplu din showbiz a ajuns la despărțire. Sore și Mircea Julean au hotărât că le este mai bine separat. Relația dintre ei s-a terminat după 8 ani de zile și se pare că nu există cale de întors și că problemele dintre ei existau de mai demult. 

Cântăreața a făcut marele anunț pe pagina sa personală de Instagram. Deși nu mai sunt un cuplu, cântăreața susține că vor fi mereu o familie pentru fiica lor: 

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (nr. fiica lor). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”

Sore și Mircea Julean nu erau căsătoriți

Sore și Mircea Julean formau un cuplu de 8 ani, însă nu erau căsătoriți. Rodul dragostei dintre ei a rezultat odată cu nașterea fetiței lor, Erin. 

În anul 2017, cântăreața a fost cerută de soție de către partenerul său, dar nu s-au grăbit în aranjarea evenimentului: 

„Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, spunea Sore pentru Viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: