Redactia.ro
Home » Știri » O nouă vedetă va fi prezentă la pupitrul știrilor de la Antena 1. Despre cine este vorba

O nouă vedetă va fi prezentă la pupitrul știrilor de la Antena 1. Despre cine este vorba

Oana Ormenișan. Sursă foto: Facebook

Antena 1 vine cu o surpriză pentru telespectatori, aducând o nouă prezentatoare în echipa Observatorului. Este vorba despre Oana Ormenișan, care se va alătura lui Valentin Butnaru în prezentarea știrilor, luând pe mulți prin surprindere această decizie neașteptată.

Oana Ormenișan și-a început colaborarea cu echipa Observatorului prezentând horoscopul. Însă, în ultimele săptămâni, și-a asumat rolul de prezentator la pupitrul știrilor, înlocuindu-le pe colegele Olivia Păunescu și Mihaela Călin.

Începând cu ora 17, Oana este gazda știrilor de la Observator

Despre această experiență, Oana declară că, deși nu are studii în jurnalism, s-a adaptat rapid și a acumulat experiență în domeniu. Ea apreciază colaborarea cu Valentin Butnaru, evidențiind ajutorul și suportul pe care îl primește din partea acestuia.

„La pupitru este senzațional, dacă îți place să fii la zi cu știrile și dacă îți place să transmiți acasă ceea ce se întâmplă. Este, bineînțeles, o muncă în spate. Avem o echipă care se ocupă de tot ce vedeți voi pe micile ecrane. Valentin mă ajută foarte mult, chiar dacă poate nu se vede pe cameră. Avem glumițele noastre, ne mai șicanăm câteodată. Încă nu ne-am certat, lucrăm de foarte puțin timp împreună, dar mă ajută foarte mult, mă scoate din încurcături. Facem echipă bună, zic eu… De exemplu, la început mă panicam când greșeam și nu mai puteam să merg mai departe, după ce greșeam ceva sau făceam o bâlbă. Și acum mai scot câte o bâlbă, dar este omenesc. Încerc să îmi gestionez emoțiile, pentru că este ceva natural”, a declarat Oana Ormenișan pentru PlaytechȘtiri.

A absolvit Facultatea de Stomatologie

Oana a absolvit Facultatea de Stomatologie și a practicat această profesie până când a decis să urmeze cursurile la Intact Media Academy. Chiar dacă nu a lucrat în televiziune până acum 2 ani jumătate, ea a simțit chemarea televiziunii și a făcut pasul către acest domeniu.

Despre începuturile sale în televiziune, Oana menționează că a fost influențată de Alessandra Stoicescu, celebra prezentatoare, care a văzut potențialul ei și a avut încredere în calitățile sale.

Decizia de a o aduce pe Oana Ormenișan în echipa de prezentatori de la Observator demonstrează deschiderea Antenei 1 către noi talente și modul în care încurajează și susține dezvoltarea profesională a celor care își doresc să activeze în domeniul televiziunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: