Redactia.ro
Home » Știri » O pacientă a oprit cu intenție de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă o colegă de salon pentru că o enerva zgomotul

O pacientă a oprit cu intenție de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă o colegă de salon pentru că o enerva zgomotul

O pacientă a oprit cu intenție de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă o colegă de salon. O enerva zgomotul

O pacientă este acuzată că a oprit ventilatorul care o ținea în viață pe colega ei de salon pentru că sunetul o deranja. Și nu o dată, ci de două ori. Iată cazul!

O pacientă a oprit cu intenție de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă o colegă de salon pentru că o enerva zgomotul

Femeia, în vârstă de 72 de ani, a fost reținută de polițiști sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență, după după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul colegei cu care împărţea salonul de spital pentru că o deranja zgomotul scos de aparat.

S-a întâmplat într-un spital din Germania, în orașul Mannheim din sud-vestul țării.

Poliția și procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul colegei ei de salon și apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul este vital pentru pacientă, l-a oprit din nou mai târziu în cursul serii, a relatat The Guardian.

„Deşi suspecta a fost informată de personalul spitalului că aportul de oxigen este o măsură vitală, ea a deconectat din nou aparatul în jurul orei 21:00”, se arată într-un comunicat al poliţiei din Mannheim.

Pacienta căreia i-a fost oprit ventilatorul de două ori, în vârstă de 79 de ani, a trebuit să fie resuscitată de medici, au precizat autoritățile, și a avut nevoie de îngrijiri intensive, deși viața ei nu era în pericol.

Bătrâna acuzată de tentativă de omor a ajuns miercuri în fața unui judecător și dusă la închisoare, ulterior. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: