Redactia.ro
Home » Știri » O pacientă infectată cu covid-19 a plecat din spital direct la biserică. Cum au găsit-o autoritățile

O pacientă infectată cu covid-19 a plecat din spital direct la biserică. Cum au găsit-o autoritățile

pacienta cu covid-19

Caz șocant la Bârlad! O femeie infectată cu noul coronavirus, care era internată în spitalul din localitate, a fugit din salon pentru a merge la biserică. Medicii, dar și autoritățile, au căutat-o pe femeie ore în șir până să descopere unde se afla.

O femeie a fugit din spital pentru a merge la biserică

Deși era infectată cu SARS CoV-2, femeia n-a ținut cont de nimic și a plecat din spital. Aceasta a reușit să treacă neobservată de medici și de paznicii spitalului și s-a îndreptat spre biserică. Femeia și-a dorit să participe la slujba de duminică și n-a ținut cont de faptul că se afla în izolare și sub supraveghere medicală.

În cele din urmă, medicii și angajații spitalului au găsit-o la biserică. Aceasta avea, într-adevăr, mască, însă era înconjurată de oameni. Slujba a fost întreruptă în cele din urmă, iar femeia a fost dusă din nou, în spital. În urma acestei isprave, femeia în vârstă de 49 de ani s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit știrileprotv.ro.

1.207 de sancțiuni contravenționale pentru cei care n-au respectat prevederile Legii nr. 55 din 15.05.2020

Femeia din Bârlad n-a fost singura care a încălcat prevederile Legii nr. 55 din 15.05.2020. În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii au aplicat 1.207 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a acestora se ridică la 489.150 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 2 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal. Amintim că oricine este martor la încălcarea normelor de protecție sanitară poate sesiza organele competente, la TELVERDE (0800800165).

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: