Redactia.ro
Home » Știri » O pisică a devenit erou după ce a salvat un copil care era la un pas să cadă de la balcon. Cum l-a protejat aceasta

O pisică a devenit erou după ce a salvat un copil care era la un pas să cadă de la balcon. Cum l-a protejat aceasta

O pisică a devenit erou după ce a salvat un copil

O pisică a devenit erou după ce a salvat un copil care era la un pas să cadă de la balcon. Materialul video în care o pisică salvează un copil care era la un pas să cadă de pe balcon, a devenit viral pe rețelele de socializare. Deși totul s-a întâmplat sub privirile unuia dintre părinți, grija animalului de companie i-a impresionat pe internauți.

O pisică a devenit erou după ce a salvat un copil care era la un pas să cadă de la balcon. Cum l-a protejat aceasta

O pisică a devenit erou după ce a salvat un copil care era la un pas să cadă de la balcon. Se spune întotdeauna că animalele sunt prietenii cei mai buni ai oamenilor, dar și cei care ne protejează în cazul situațiilor periculoase. Același lucru s-a întâmplat într-o familie din Columbia. Un părinte și-a filmat copilul de un an care încerca să se urce pe balustrada balconului, dar a fost oprit de pisica lor. Animalul de companie l-a protejat pe micuț dându-i câteva lovituri ușoare pe mâini pentru a-l împiedica să se urce pe balustradă. Cu toate că cel mic părea să fie în pericol, având în vedere că se afla la o înălțime mare, balconul era asigurat cu plasa de securitate, iar copilul nu s-a aflat niciun moment în pericol.

Cert este că pisica i-a înduioșat inimile tuturor utilizatorilor, după ce stăpânul său a urcat filmulețul pe rețelele de socializare. Momentul a fost filmat pe 20 ianuarie de către unul dintre părinții copilului, care stătea relaxat pe canapea în timp ce își privea pisica care îi proteja copilul. Se poate observa că micuțul încearcă în repetate rânduri să se apuce de balustradă care este deasupra capului său, și reușeste de câteva ori, dar pisica foarte vigilentă, a aruncat o privire îngrijorătoare către stăpânul său după care a avut grijă de fratele său mai mic. După ce a văzut că nu poate face nimic, copilul a intrat repede în apartament. Deja se știe că pisicile devin foarte atașate de copii, iar acest videoclipul este dovada vie a acestui fapt.

O pisică a salvat un nou-născut abandonat

În urmă cu șase ani, o pisică fără stăpân, pe nume Marsha a șocat întreaga lume după ce a salvat un nou născut abandonat în fața blocului. Aceasta s-a urcat în cutia în care a fost pus bebelușul și s-a așezat pe el pentru a-l proteja de frig și de moarte. După ce au auzit zgomotul făcut de pisică, localnicii au ieșit imediat și au găsit copilul aproape înghețat. Surprinzător a fost faptul că piscia stătea pe el și îl lingea pe față pentru a-l încălzi. „Bebelușul a stat afară doar câteva ore și datorită animalului de companie… nu a fost afectat de experiență”, a declarat atunci un purtător de cuvânt al spitalului pentru Central European News.

Ulterior, medicii au declarat că a fost vorba despre un băiețel de aproape trei luni, acesta fiind dus la spital, unde cadrele medicale au aflat că micuțul se afla într-o stare bună de sănătate, cu toate că a stat foarte multe în frig. Evident, și faptul că Marsha a fost lângă el și l-a încălzit, i-a salvat viața micuțului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: