Redactia.ro
Home » Știri » O pisicuță a fost abandonată într-un coș, cu un bilet sfâșietor înăuntru. Ce mesaj apare pe foaie

O pisicuță a fost abandonată într-un coș, cu un bilet sfâșietor înăuntru. Ce mesaj apare pe foaie

GALERIE FOTO (2)

O pisicuță a fost abandonată într-un coș, cu un bilet înăuntru. Iată despre ce este vorba, care a fost soarte felinei și ce mesaj sfâșietor apare pe foaie.

O pisicuță a fost abandonată într-un coș, cu un bilet sfâșietor înăuntru. Ce mesaj apare pe foaie

Lilo, în vârstă de doar un an, a fost abandonată de stăpâna ei într-un coș, acolo unde a așezat și un bilet prin care își explică gestul.

Proprietara a spus în mesaj că nu mai poate avea grijă de ea și că „îi pare rău”. Viitorul proprietar al felinei era implorat să aibă grijă de ea.

„Numele meu este Lilo (Lee-Low) și am un anișor. Mămicii mele îi pare rău și mă iubește foarte mult, dar nu mă mai poate ține. Îmi plac dulciurile și păturile moi pe care să le frământ cu lăbuțele. Sunt și o pisică de casă. Îmi place să mă joc și sunt foarte independentă, dar îmi place și să fiu îmbrățișată și să dorm la capătul patului noaptea. Sunt cuminte și mămica mea speră că cineva mă va iubi și mai mult. Vă rog să aveți grijă de mine”.

„PS: Am fost lângă mămica mea de când m-am născut, așa că nu sunt obișnuită cu alte persoane”.

O pisicuță a fost abandonată într-un coș, cu un bilet înăuntru. Ce mesaj apare pe foaie
Foto: RSPCA.ORG.UK

Lilo a fost salvată de personalul de la filiala RSPCA din Manchester și Salford, care a postat mesajul pe rețelele de socializare, relatează Manchester Evening News, conform Daily Star. Între timp, cei de acolo i-au găsit deja un alt stăpân.

„Aceasta este Lilo. A fost găsită abandonată, iar lângă ea, acest bilet. Era o pisică foarte speriată și timidă, dar datorită detaliilor furnizate de proprietarul ei, am reușit să o ducem într-un centru de plasament. S-a acomodat repede și a creat o relație puternică cu mama ei adoptivă. Acest lucru ne-a permis să îi facem cunoștință cu oameni noi și să îi găsim lui Lilo perechea purrfectă pentru ea. Astăzi o ducem pe Lilo în noul ei cămin pentru totdeauna, la un proprietar foarte încântat. Vrem să le mulțumim în mod special mamei sale adoptive (este americană!) și mamei sale care a părăsit-o, pentru că fără amândouă nu am fi putut realiza acest lucru. Un mare succes bazat pe munca în echipă”, au scris salvatorii lui Lilo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: