Redactia.ro
Home » Știri » O poveste de dragoste încâlcită! A dat de veste că s-ar fi căsătorit cu tatăl ei vitreg

O poveste de dragoste încâlcită! A dat de veste că s-ar fi căsătorit cu tatăl ei vitreg

GALERIE FOTO (4) O poveste de dragoste încâlcită! A dat de veste că s-ar fi căsătorit cu tatăl ei vitreg

În ultima vreme am tot auzit unele dintre cele mai ciudate povești țșiși am descoperit ciudățenii la care nici nu ne gândeam. Aflăm acum despre cât de celebră a devenit o femeie în mediul online, după ce a dat de veste că s-a căsătorit chiar cu tatăl ei vitreg. Declarațiile controversate nu s-au oprit aici, pentru că femeia a făcut și alte dezvăluiri.

O femeie a pretins că s-a căsătorit cu tatăl vitreg

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce a spus că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg. Tot internetul a fost derutat de declarațiile acesteia, iar reacțiile oamenilor din mediul online au fost împărțite, dar majoritatea au fost critici pentru cei doi, cărora internauții nu prea le-au înțeles iubirea.

„Căsătoria cu tatăl meu vitreg a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o”,  a fost mesajul postat de către utilizatoarea de TikTok, @Christywho_.

În clipul urmărit de peste 22 de milioane de oameni putem observa o femeie și un bărbat care se sărută, semn că între ei chiar este o relație, una de iubire. Cei doi par foarte apropiați. Pe fundal sunt două femei care surprind momentul emoționant, dar și un bărbat care îi aplaudă pe cei doi îndrăgostiți.

Comentariile au luat cu asalt postarea, iar majoritatea o priveau pe mama fetei, care părea că rămâsese fără iubit.

„Sunt singurul care se întreabă cum se simte mama ta?”

„Există 7 miliarde de oameni în lume. De ce?”, sunt doar două dintre comentariile șocante ale oamenilor.

Cine era, de fapt, soțul tinerei

Femeia a observat că lucrurile scapă de sub control, așa că a publicat un alt filmuleț în care a explicat cum stau, de fapt, lucrurile. De la ea aflăm că încă are o relație bună cu mama ei, că nu a fost crescută de tatăl ei vitreg și nici nu fusese crescută de către acesta. Adevărul erac complet diferit de ceea ce spusese la început, recunoscând că a făcu-o pentru faimă.

În clipuleț, fmeia a spus că fratele ei a murit într-un accident de motocicletă și că a devenit apropiată de cel mai bun prieten al acestuia. Cei doi au decis să se căsătorească, după ce și-au dat seama că se potrivesc și au un lucru în comun: ambii l-au iubit pe băiatul decedat.

„Ne-am căsătorit în Vegas ca să putem avea o nuntă mai târziu. Nu e la fel de interesant ca cealaltă poveste, dar acum puteți să-mi lăsați copiii și fratele în pace.”, a exlicat femeia pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: