Redactia.ro
Home » Știri » Gestul unui bărbat a rupt în două TikTok-ul! Ce i-a făcut unei bunicuțe de pe stradă: „Veniți cu mine!”

Gestul unui bărbat a rupt în două TikTok-ul! Ce i-a făcut unei bunicuțe de pe stradă: „Veniți cu mine!”

GALERIE FOTO (5)

TikTok este una dintre cele mai iubite platforme de socializare ale momentului. Găsim aici conținut de orice fel, de la cele mai bune trucuri casnice, până la cele mai nebune gesturi ale oamenilor. Un filmuleț recent a șocat toți utilizatorii și a împărțit lumea online. Protagoniștii sunt un bărbat și o femeie de pe stradă, o bunicuță, care a trăit nșocul vieții sale din cauza acestuia.

Gestul impresionant al bărbatului a revoluționat internetul

Pe TikTok vedem conținut atât amuzant, inutil, dar descoperim și povești de viață emoționante. Spre exemplu, un clipuțel circulă acum pe internet, cu un bărbat și o bunicuță sărmană. A atras atenția trecătorilor cu privirea ei caldă, dar plină de tristețe, iar un bărbat a vrut să descopere mai multe despre povestea ei și a și ajutat-o.

@cosminelsen #fy #fyp #farcas #foryou #romania #schemata #amuzant #foryoupage #viral #tiktok ♬ A sad and sad piano solo song 2 – Sound Production Gin

Bătrâna ținea în mână o porție de cartofi, primită de la un trecător. Bărbatul care a postat filmulețul pe TikTok s-a oferit să îi cumpere chiar el ceva de mâncare, deși bunicuței îi era teamă să ceară. Repeta că prețurile de la restaurnatul alăturat sunt prea mari și nu voia să îi bage la cheltuială pe oamenii cu suflet mare.

„- E scump…

-Veniți cu bine, nu mai plângeți! Nu e problemă de bani, vă iau orice!

-Să fie mai puțini bani, să nu cheltuiți mulți…”, au fost cele mai dese replici ale celor doi.

În final, bărbatul i-a cumpărat pui, cârnați și mici femeii, care nici nu visa la o asemenea masă copioasă. Bătrânica a izbucnit în lacrimi și s-a apucat imediat să mânânce „cât e cald”, probabil după mult timp în care a îndurat foamea și gerul.

Gestul care a stârnit controverse

Gestul său i-a impresionat pe mulți, dar unii l-au acuzat și că vrea să atragă atenția, precizând că astfel de fapte pot fi făcute în liniște. Intenția bărbatului a fost doar să îi îndemne și pe alți utilizatori să facă bine celor nevoiași, celor care trăiesc mereu cu grija zilei de mâine și nu au ce pune pe masă. Majoritatea internaunților, însă, l-au felicitat sincer pe bărbat și mulți chiar s-au oferit să ajute, la rândul lor.

„Este necesar să nu trecem nepăsători peste bătrânii noștri! ❤💛💙 Dumnezeu să te binecuvânteze!

Tot respectul pentru acest om de unde este ca vreau sa ajut și eu cu ceea ce pot 🥺🥺🥺

Nu merge sa apas pe like de 1000 de ori”, au fost doar câteva dintre comentariile emoționante.

Femeia i-a fost foarte recunoscătoare celui care i-a asigurat un prânz copios în ziua aceea, dar nu se știe dacă următoarea perioadă va fi la fel de bună. Totuși, privirea ei a mai atras câțiva binevoitori, care îi ofereau sume de bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini