Redactia.ro
Home » Stil de viață » Asta ar fi o tragedie pentru mulţi tineri: TikTok, INTERZIS în Europa! Când se va întâmpla

Asta ar fi o tragedie pentru mulţi tineri: TikTok, INTERZIS în Europa! Când se va întâmpla

România se alătură luptei globale împotriva TikTok! Interdicție iminentă pe dispozitivele guvernamentale

Un anunţ surprinzător le dă mari emoţii tinerilor din Europa, precum şi celor care scot bani din această reţea de socializare, pe teritoriul UE.

TikTok ar putea fi interzisă în Uniunea Europeană dacă nu îşi accelerează până în septembrie eforturile de a respecta legislaţia UE, a anunţat comisarul european pentru piaţă internă, Thierry Breton.

1 septembrie 2023, data-limită

Comisarul Thierry Breon a explicat că aplicația este utilizată de persoanele care au o vârstă fragedă. Mulți copii folosesc TikTok zilnic, iar unele videoclipuri nu sunt recomandate pentru cei mici.

„Nu vom ezita să adoptăm întreaga gamă de sancţiuni pentru a ne proteja cetăţenii, dacă auditurile nu arată respectarea deplină a legislaţiei”, a declarat Breton.

TikTok a răspuns că va respecta DSA şi, de asemenea, a subliniat eforturile sale de a respecta întreaga legislaţia UE, inclusiv reglementările GDPR şi Codul de bune practici privind dezinformarea.

Angajaţii TikTok au accesat datele utilizatorilor

Presiunile au crescut asupra TikTok, după ce compania a recunoscut luna trecută că unii dintre angajaţii săi au accesat datele de utilizator TikTok a doi jurnalişti, pentru a încerca să identifice sursa informaţiilor dezvăluite de presă.

Cu cât audienţa are o vârstă mai mică, cu atât este mai mare responsabilitatea. Nu este acceptabil ca în spatele unor dispozitive aparent inofensive şi amuzante, utilizatorii să aibă nevoie doar de câteva secunde pentru a accesa conţinut nociv, care uneori ameninţă viaţa„, a spus Breton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: