Redactia.ro
Home » Stil de viață » O poveste de dragoste suspectă: „Am o relație de 2 ani și jumătate cu un băiat. Toate bune și frumoase, dar de ceva timp mi s-a părut…”

O poveste de dragoste suspectă: „Am o relație de 2 ani și jumătate cu un băiat. Toate bune și frumoase, dar de ceva timp mi s-a părut…”

Ana, o tânără fată îndrăgostită nebunește de iubitul său a făcut sacrificiul suprem după 2 ani și jumătate de dragoste, acela de a păstra la distanță o relație, doar pentru că se gândea la viitorul și binele cuplului. Ana, la 18 ani și-a pus toată încrederea în partenerul său de viață care a ales să plece la muncă în străinătate, dar odată plecat, problemele și declinul în relație și-au făcut apariția! Iată întreaga poveste, postată pe un forum despre probleme în relații!

Povestea de iubire a Anei

„Numele meu este Ana și am 18 ani. Sunt într-o relație de mai bine de 2 ani și jumătate cu un băiat minunat. Totul între noi a decurs bine până în momentul în care a plecat în străinătate să muncească.

De câteva luni comportamentul sau este schimbat, motiv pentru care îl bănuiesc de infidelitate. Este mult mai secretos, mai abstinent în a fi drăgăstos cu mine.

Ultima oară când a venit l-am prins vorbind cu o colegă de muncă în toiul nopții. L-am întrebat de ce la ora asta și a devenit foarte nervos, acuzându-mă că-l urmăresc și nu îi ofer libertate. De când a plecat din nou, s-a scăpat de câteva ori că a continuat discuțiile cu această colegă, refuzând să-mi arate ce anume vorbește, iar în momentul în care deschid subiectul, mă acuza că eu caut ceartă tot timpul.

L-am pus să dea blocare persoanei respective, motiv pentru care nu a vorbit cu mine 3 zile. Și comportamentul lui față de mine s-a schimbat, din iubitor și atent… și nu mai știu ce să fac”, potrivit dorcudor.ro

 Ajutorul specialistului

Ana a primit rapid un răspuns de la un specialist în relații care i-a deschis ochii asupra realelor probleme din relație:

„Dragă Ana,

Problema ta e cam cu două tăișuri. Pe de o parte chiar ar fi frumos să-i oferi libertate și încredere pentru că, dacă nu, se va simți controlat de tine și va dori să fugă în mod natural. Pe de altă parte, nu ai cum să nu te atașezi și nu ai cum să nu-ți faci gânduri în situația pe care mi-ai descris-o.

După felul în care reacționează este aproape sigur că este ceva între el și acea colegă. Însă, dacă aceasta e situația, nu prea ai ce să-i faci. El e acolo, tu ești aici – nu ai cum să-l controlezi.

Dacă i s-au aprins călcâiele, degeaba faci tu scandal, el se va duce acolo unde îl cheamă… dorința lui. Ai văzut cum face dacă îl tragi la răspundere, n-are rost să continui la fel.

Din păcate, oricum ai da-o, tu tot suferi, pentru că nu se mai poartă frumos cu tine. De fapt, de când el e plecat, tu ai început să te obișnuiești să trăiești fără el, așa că poate nu-ți va fi extrem de greu să te detașezi și mai tare, la modul la care să nu-l mai cauți tu. Propune-ți, pentru o perioadă, să te retragi din această poveste.

Chiar dacă ți-ai făcut planuri de viitor cu el, din moment ce el este cu trup și suflet în altă parte, ce rost are să te iluzionezi? Dacă vede că îi acorzi ”libertatea” pe care și-o dorea, poate începe să-și dea seama ce-a pierdut. Pentru că demoazela respectivă i-o fi sucit mințile pentru moment, dar dacă știe că mai exiști și tu, mai devreme sau mai târziu, va începe să facă scene.

Iar dacă tu, în tot acest timp, vei fi calmă și detașată ca o madonă, ghici pe cine va dori el să aleagă? Asta, bineînțeles, dacă nu realizezi între timp că individul nu merită încrederea ta și îi dai papucii, așa cum ar merita”, a spus specialistul în relații, Adela, relatează aceeași sursă. 

 

Sursa foto: istockphoto.com
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: