Redactia.ro
Home » Știri » O prezentatoare celebră a plecat de la Antena 1. Ce a deranjat-o cumplit pe vedetă

O prezentatoare celebră a plecat de la Antena 1. Ce a deranjat-o cumplit pe vedetă

antena 1

Una dintre prezentatoarele de știri de la Antena 1 și-a anunțat demisia din cadrul echipei Observator. Laura Nureldin, care a făcut parte din echipa emisiunii timp de patru ani, va părăsi postul TV începând cu luna mai. Motivul plecării sale este legat de experiența dificilă pe care a avut-o în ultima perioadă, când a fost mutată pe diverse tranșee orare pentru a testa reacția publicului față de emisiune.

Cu o experiență de peste două decenii în televiziune, Laura Nureldin a activat în diverse roluri, începând de la editor, realizator și prezentator de știri la diferite posturi TV precum Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1 și Antena 3. De asemenea, a scris cărți, printre care „Regii Timpului” și „Demoni”.

De ce a demisionat Laura Nureldin de la Observator

Motivul demisiei sale de la Observator a fost reprezentat de faptul că a fost constant mutată pe diverse tranșee orare și de scoaterea sa de pe micile ecrane în repetate rânduri pentru a evalua impactul programului. Aceste decizii au fost percepute de Nureldin ca fiind inacceptabile, mai ales în condițiile în care înțelegerea inițială era ca ea să prezinte jurnalele de prânz din weekend. Picătura care a umplut paharul a fost impunerea prezentării jurnalului principal din weekend, la ora 19:00, decizie pe care a refuzat-o constant și care a fost percepută ca o represalioare personală.

“Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19.00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia – care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri. Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte față de mine (n-aș vrea să folosesc cuvântul „discriminare”) primează în fața profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune. Dar, la urma urmei, Observator este „despre oameni”. Poate că va ajunge și „așa cum trebuie să fie”. Din toate punctele de vedere. Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, a explicat Laura Nureldin în demisia depusă în urmă cu două zile.

De ce a plecat Laura Nureldin de la Antena 1. Sursă foto: Facebook
De ce a plecat Laura Nureldin de la Antena 1. Sursă foto: Facebook

O altă prezentatoare a demisionat în urmă cu câteva luni

Înaintea Laurei Nureldin, Irina Ursu a fost prezentatoarea Observatorului de weekend la Antena 1. Aceasta a renunțat la postul său în octombrie 2023, argumentând că nu se mai regăsește în proiect și că simte că nu mai poate aduce acea energie necesară pentru a fi conectată 100% cu publicul.

“Am decis să încetez colaborarea cu Antena 1. Not all stories are love stories. Mi-am motivat alegerea fix așa: Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc. Cine mă cunoaște, știe că sunt un om ambițios, care nu se dă bătut și care, cu cuvinte potrivite, poate face și învăța orice. Și cu toate acestea am renunțat, pentru că nu am reușit să ies din haina veche și să îmbrac uniforma nouă. Cred că această meserie este despre energie. În fața dumneavoastră, suntem energie.

Am considerat că dacă nu mai simți bucurie când vii în fața oamenilor, mai bine te retragi, pentru că voi, cei care ne priviți, meritați la TV oameni care să fie conectați 100% și să emane acea bucurie a comunicării prin toți porii. Sunt recunoscătoare totuși pentru toate experiențele pe care le-am trăit aici, pentru că, la finalul zilei, toate sunt o lecție. Este o satisfacție uriașă pentru mine că orice mi-am propus în viață a ieșit! Ei vor spune că e noroc. Eu știu că a fost multă, multă muncă”, a scris Irina Ursu pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini