Redactia.ro
Home » Știri » O prezentatoare de știri din SUA a suferit un accident vascular cerebral în direct la TV VIDEO

O prezentatoare de știri din SUA a suferit un accident vascular cerebral în direct la TV VIDEO

O prezentatoare de știri, din SUA, a suferit un atac cerebral în direct, ceea ce a făcut-o să se poticnească în cuvinte și a închis transmisiunea jurnalului de știri.

O prezentatoare de știri din SUA a suferit un accident vascular cerebral în direct la TV

Prezentând un reportaj despre lansarea amânată a Artemis-I de către NASA, Julie Chin de la postul NBC din Tulsa KJRH a constatat că brusc nu mai putea rosti cuvintele pe care le citea de pe teleprompter.

Într-o înregistrare video care a fost postată pe rețelele de socializare, doamna Chin a fost văzută chinuindu-se să rostească replicile pe care le citea de pe teleprompter.

Videoclipul a fost postat pe Twitter de Mike Sington, un director executiv la NBCUniversal, și a devenit viral.

Doamna Chin s-a străduit să continue emisiunea în timp ce era confuză și se bâlbâia, dar în cele din urmă a descoperit că era complet incapabilă să citească scenariul cu voce tare.

„Îmi pare rău, ceva se întâmplă cu mine în această dimineață și îmi cer scuze tuturor”, a spus ea în cele din urmă, aruncând transmisia către echipa meteo: „Să mergem mai departe și să o trimitem mai departe meteorologului Annie Brown”.

Prezentatoarea Chin a fost auzită încercând să își ceară scuze în afara camerei, în timp ce Annie Brown prelua fără probleme emisiunea.

„Julie, te iubim atât de mult, te iubim atât de mult”, a spus apoi doamna Brown, în timp ce prelua transmisiunea. „Cu toții avem acele zile”, a adăugat ea.

Prezentatoarea Chin: „Mă simțeam grozav înainte de transmisiunea live”

Ulterior, d-na Chin a declarat duminică seara pe Facebook că este sănătoasă și că medicii ei au considerat că a suferit doar „începutul unui atac cerebral, nu un atac cerebral complet”.

Dna Chin a spus că, deși se simțea foarte bine înainte de emisiune, starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid și dramatic.

În timp ce se afla sub tratament pentru accidentul vascular cerebral, doamna Chin a împărtășit o fotografie cu ea în spital. Ea a afirmat că se simțea bine și că intenționa să se întoarcă la muncă în curând.

De asemenea, ea a felicitat câțiva dintre colegii ei care, după spusele ei, au acționat imediat după ce și-au dat seama ce se întâmpla și au sunat la 911.

„Episodul părea să fi apărut de nicăieri. Mă simțeam grozav înainte de transmisiunea live”, a spus ea.

„În primul rând, mi-am pierdut vederea parțială la un ochi. Puțin mai târziu, mâna și brațul mi-au amorțit. Apoi, am știut că am probleme mari când gura mea nu mai putea rosti cuvintele care erau chiar în fața mea pe prompter. Dacă te-ai uitat sâmbătă dimineața, știi cât de disperată am fost să țin emisiunea în continuare, dar cuvintele pur și simplu nu ieșeau”, a mai completat prezentatoarea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: