Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști pe fetița din imagini? Românca are un zâmbet seducător și a ajuns pe covorul roșu de la Cannes

O recunoști pe fetița din imagini? Românca are un zâmbet seducător și a ajuns pe covorul roșu de la Cannes

GALERIE FOTO (8)

Ziua de 1 Iunie, Ziua Copilului, a fost prilejul perfect pentru Anca Lungu să își surprindă fanii cu o postare nostalgică pe Instagram. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 a împărtășit mai multe fotografii din copilărie, reușind să aducă zâmbete și amintiri plăcute celor care o urmăresc.

Fetița din imagini, cu zâmbet inocent și privire jucăușă, este astăzi una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Cu o prezență activă pe rețelele sociale și o viață de familie împlinită, Anca Lungu continuă să inspire și să aducă bucurie în viețile celor care o urmăresc.

O carieră invidiată

Anca Lungu a fost o figură emblematică pentru Observatorul de la Antena 1, unde a lucrat timp de cincisprezece ani. Cu o prezență carismatică și profesionalism desăvârșit, Anca a adus în casele telespectatorilor cele mai importante știri ale momentului. Timp de mulți ani, ea a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România, câștigându-și un loc special în inimile telespectatorilor.

În aprilie 2018, Anca Lungu a anunțat că renunță la cariera sa în televiziune, o decizie care a surprins pe mulți dintre fanii săi. Motivul retragerii sale a fost însă unul fericit. Anca aștepta al doilea copil și își dorea să se concentreze pe viața de familie. În plus, trăia o poveste de dragoste cu Harry Arampatzis, bărbatul care îi este partener și în prezent.

Decizia mutării în Franța

În același an, Anca Lungu a luat decizia de a se muta din România în Franța, pentru a-și continua viața alături de familia sa. A fost un pas important și curajos, dar vedeta a demonstrat că este pregătită să își urmeze inima și să își prioritizeze fericirea personală. Alături de Harry Arampatzis și de fiul lor, Georgios Alexander, Anca și-a construit o nouă viață într-o țară care i-a oferit noi oportunități și experiențe.

Anca Lungu și partenerul ei, Harry Arampatzis, au atras atenția tuturor anul acesta la prestigiosul Festival de Film de la Cannes. Invitați la premiera mondială a filmului românesc „Trei kilometri până la capătul lumii”, cei doi au strălucit pe covorul roșu. Anca a împărtășit această experiență unică cu urmăritorii ei de pe Instagram, postând imagini și gânduri despre eveniment.

 

Fericirea de a fi mamă

Deși este extrem de activă pe rețelele sociale, Anca Lungu rareori își expune relația cu Harry Arampatzis. Această apariție publică împreună la un eveniment de asemenea amploare a fost cu atât mai specială pentru fani. Relația lor, deși discretă, este una puternică și plină de dragoste, demonstrând că vedeta își găsește echilibrul perfect între viața personală și cea profesională.

În luna iulie a anului 2018, Anca Lungu a devenit mamă pentru a doua oară, dând naștere fiului său, Georgios Alexander. Acest moment a fost unul deosebit de fericit pentru familie, consolidând și mai mult legătura dintre Anca și Harry. Vedeta a reușit să îmbine rolul de mamă cu cel de parteneră, găsindu-și echilibrul și fericirea în viața de zi cu zi.

O prezență activă în social media

Mutarea în Franța a reprezentat pentru Anca Lungu o schimbare majoră, dar una care i-a adus multe satisfacții. Acolo, vedeta și-a construit un nou cămin alături de familia sa, bucurându-se de frumusețile și oportunitățile oferite de această țară. Deși a renunțat la cariera sa în televiziune, Anca continuă să fie o prezență activă și influentă în mediul online, unde împărtășește momente din viața sa cu fanii.

Anca Lungu este foarte activă pe rețelele sociale, unde împărtășește cu fanii săi momente din viața de zi cu zi, gânduri și experiențe. Postările sale sunt întotdeauna pline de căldură și sinceritate, reușind să creeze o conexiune autentică cu cei care o urmăresc. Fotografiile din copilărie postate de Ziua Copilului au stârnit amintiri plăcute și au adus zâmbete pe fețele urmăritorilor săi, demonstrând încă o dată capacitatea Ancăi de a se conecta cu publicul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: