Redactia.ro
Home » Știri » O româncă, dată afară de pe covorul roșu din cauza lui Kate Middleton: „Ea nu respiră același aer cu noi” FOTO

O româncă, dată afară de pe covorul roșu din cauza lui Kate Middleton: „Ea nu respiră același aer cu noi” FOTO

O româncă, dată afară de pe covorul roșu din cauza lui Kate Middleton: „Ea nu respiră același aer cu noi” FOTO

O româncă a fost dată afară de pe covorul roșu din cauza lui Kate Middleton. Iată ce s-a întâmplat la spectacolul de decernare a premiilor BAFTA 2023!

Familia Regală la spectacolul de decernare a premiilor BAFTA 2023

La spectacolul de decernare a premiilor BAFTA 2023, care a avut loc la Royal Festival Hall din Londra, duminică, 19 februarie, au fost prezente cele mai sonore nume de la Hollywood și nu numai, inclusiv Familia Regală a Marii Britanii. La marele eveniment a participat și o româncă care a povestit apariția lui Kate Middleton pe covorul roșu.

Având în vedere că povestea lor de dragoste se află sub lumina reflectoarelor la nivel mondial, prințul William și Kate Middleton înțeleg foarte bine puterea aparițiilor publice. Dar chiar dacă sunt mai mult decât obișnuiți să apară ca un cuplu fericit în fața camerelor de luat vederi, duminică, la Premiile BAFTA 2023 de la Londra, cuplul a părut chiar mai atent unul la celălalt ca niciodată.

Prințul și Prințesa de Wales au avut grijă să se țină de mână în timp ce mergeau pe covorul roșu, aceasta din urmă, în special, purtând o pereche de mănuși de operă negre. La un moment dat, prințesa chiar l-a bătut jucăuș pe William în partea inferioară a spatelui. Această manifestare publică de afecțiune a făcut ca internetul să fie în vâlvă, mulți utilizatori remarcând că a fost îmbucurător să vadă cuplul afișând o afecțiune mai vizibilă unul față de celălalt, potrivit vogue.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

O româncă, dată afară de pe covorul roșu din cauza lui Kate Middleton

Printre numele de seamă prezente la decernarea premiilor BAFTA 2023 s-a aflat și o româncă, Andreea Cristea. Aceasta a povestit, în cadrul unui interviu, momentul apariției lui  Kate Middleton și a lui William pe covorul roșu:

„Ea (n.r Kate Middleton) nu respiră același aer ca noi ceilalți. Are propriul ei covor roșu. Toată lumea e dată afară de pe covor și rămâne doar ea cu William pentru 40 de minute.

Covorul roșu durează în jur de două ore, următoarea oră este acordată Familiei Regale. Eu am avut 5 minute să fac poze. Când toată lumea termină, intră câinii care miros explozibil, apoi vin Kate Middleton și William”, a dezvăluit Andreea Cristea, pentru Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDREEA CRISTEA (@stilettoshades)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: