Redactia.ro
Home » Știri » O româncă din Turcia, mărturii din infernul de după cutremure. Unde au dormit ea și familia ei, de frică să se mai adăpostească în clădire

O româncă din Turcia, mărturii din infernul de după cutremure. Unde au dormit ea și familia ei, de frică să se mai adăpostească în clădire

O româncă din Adana, mărturii din infernul din Turcia. Unde au dormit ea și familia ei, de frică să se mai adăpostească în clădire

O româncă din Adana a făcut mărturii din infernul din Turcia. Iată prin ce au trecut ea și familia ei și unde au dormit, de frică să se mai adăpostească în clădire.

O româncă din Turcia, mărturii din infernul de după cutremure. Unde au dormit ea și familia ei, de frică să se mai adăpostească în clădire

Gina locuiește în Adana împreună cu soțul ei. E stabilită în Turcia de mai bine de 28 de ani. În zona în care locuiește mărturisește că pagubele nu au fost atât de mari, însă unele blocuri noi, de lux, au căzut la pământ în doar câteva secunde.

A fost înfiorător ce a urmat. Ginei și familiei ei le-a fost, evident, teamă. Nu s-au putut gândi la niciun loc, un imobil, unde să intre ca să se simtă într-adevăr în siguranță.

„Trei zile am stat afară, în mașină, împreună cu familia soțului meu. Am stat cu toții afară, în mașini. Este foarte frig, este ger aici. Situația din Adana este extrem de agitată și tensionată. Toată lumea este supărată și agitată. În cartierul în care eu locuiesc, nu este nicio problemă, dar sunt alte cartiere cu blocuri noi, blocuri de lux, care s-au demolat. Sub molozurile de acolo au rămas extrem de mulți oameni. Sigur că pe unii i-au scos morți, pe unii i-au scos vii”, a mărturisit ea, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

Copiii au rămas fără părinți, părinții au rămas fără copii. E îngrozitor să urmărești imagini de acolo la televizor sau pe Internet, cu atât mai puțin să trăiești exact în mijlocul haosului.

„Așa arată dezastrul pe care l-am văzut cu ochii mei. Este dezastru aici! O vecină a născut doi gemeni, iar în prima zi în care a fost cutremurul a stat cu ei pe stradă în brațe. Bebelușii au câteva săptămâni și i-am băgat în mașină la nepoata noastră pe mama și pe bebeluși pentru că noaptea este un ger cumplit. În comparație cu alte orașe, noi aici suntem cât de cât mai bine”, a mai povestit Gina, potrivit sursei menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: