Redactia.ro
Home » Știri » O româncă din Italia a fost găsită moartă într-un portbagaj. Mirosul greu i-a făcut pe trecători să dea alarma

O româncă din Italia a fost găsită moartă într-un portbagaj. Mirosul greu i-a făcut pe trecători să dea alarma

O româncă din Italia a fost găsită moartă într-un portbagaj. Mirosul greu i-a făcut pe trecători să dea alarma

O româncă din Italia, dată dispărută de familia ei, a fost găsită fără viață în portbagajul unei mașini. Se pare că trecătorii au alertat autoritățile din cauza mirosului greu pe care l-au simțit dinspre autoturism.

O româncă din Italia a fost găsită moartă într-un portbagaj. Mirosul greu i-a făcut pe trecători să dea alarma

Întâmplarea vine din localitatea Desenzano del Garda, Italia. Câțiva trecători și-au dat seama că ceva nu e în regulă după ce au simțit mirosul venit dintr-o mașină, parcată la soare, în fața unui magazin. În plus, autoturismul nu mai fusese mișcat din acel loc de aproape două săptămâni.

Trecătorii au fost cei care au dat alarma, iar autoritățile care au ajuns acolo au descoperit cadavrul româncei, băgat în portbagaj. Trupul era într-o stare avansată de putrefacție și ar fi stat în portbagaj mai bine de o săptămână, arată primele constatări. Ulterior, a avut loc identificarea ei și au fost reconstituite ultimele zile de viață ale femeii, de la plecarea din Biella, trecând de la șederea de câteva zile la casa surorii ei și până la dispariția și descoperirea acesteia, arată sursa menționată mai sus.

Cine e românca găsită moartă într-un portbagaj, în Italia

Prenumele româncei găsite moarte în portbagajul unei mașini, în Italia, ar fi Violeta, avea în jur de 50 de ani, iar familia ei a dat-o dispărută încă de luna trecută, pe 29 iulie 2022. Ar fi fost rezidentă în oraşul Biella. Se pare că era și căsătorită, fiind soția unui om de afaceri din Biella, conform unei publicații locale. Mai precis, este vorba de unul dintre cei doi frați fondatori și proprietari ai unei cunoscute fabrici de bere artizanală din Graglia, a relatat Observator.

Se pare că Violeta ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente și e luată în calcul și varianta sinuciderii, pentru că în trecut a încercat să își ia viața. Nu e însă cauza oficială a morții, iar ancheta e în desfășurare. Trebuie luat în calcul și faptul că trupul româncei a fost găsit totuși încuiat în portbagaj, au relatat jurnaliștii La Stampa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: