Redactia.ro
Home » Homepage » FOTO O româncă din Vatra Dornei, bătută cu telefonul de iubit! Ce îi striga tatăl agresorului

FOTO O româncă din Vatra Dornei, bătută cu telefonul de iubit! Ce îi striga tatăl agresorului

GALERIE FOTO (4) Femeie bătută cu bestialitate de concubin

O româncă din Vatra Dornei a fost bătută de iubitul ei! Tatăl agresorului îl încuraja pe acesta. Ce îi striga chiar în acele momente e cumplit.

O româncă din Vatra Dornei, bătută de iubitul ei! Ce îi striga tatăl agresorului

Un bărbat și-a lovit cu pumnii și picioarele iubita, în faţa casei. Martor a fost chiar tatăl agresorului, care nu i-a sărit în ajutor tinerei, dimpotrivă, l-a încurajat pe fiul lui, a relatat Observator.

Victima a mărturisit: „Tatăl lui se uita şi îl îndemna să dea mai tare şi să mă omoare. Aia îi spunea: omoar-o, omoar-o!”.

Agresorul are 41 de ani și ar fi fost și băut când și-a luat la bătaie concubina, a scris bucovinamedia.ro. În prezent, el este căutat de polițiști, iar iubita lui e în spital. Femeia de 38 de ani a sunat la ambulanță din cauza rănilor grave. Are mai multe traumatisme: toraco-abdominal, cranio-facial minor şi un traumatism al membrului inferior stâng, au spus medicii.

Imaginile bătăii, surprinse pe camerele video, sunt greu de privit. Femeia a fost izbită de pământ, iar apoi bărbatul se năpusteşte asupra ei cu pumnii şi picioarele. O loveşte chiar şi cu telefonul. Când tânăra încerca să se ridice, agresorul ataca din nou, a relatat sursa menționată mai sus.

Femeie bătută cu bestialitate de concubin
captură foto camera de supraveghere
Femeie bătută cu bestialitate de concubin
captura foto camera de supraveghere
Femeie bătută cu bestialitate de concubin
captura foto camera de supraveghere

Cei doi iubiți locuiau în Olanda şi au venit recent în România, în Vatra Dornei, în vacanţă. Sunt și părinți. Au împreună un băieţel de doi ani, iar vara aceasta, urmau să se căsătorească. Victima susține că trăiește un coșmar din cauza geloziei bărbatului. De data aceasta, însă, scandalul ar fi început după ce femeia i-a spus că ar vrea să îl ia în Olanda şi pe fiul ei dintr-o altă relaţie, un copil de şapte ani. Ieri, băiatului i s-a făcut rău, iar iubita lui l-a lăsat în spital, în perfuzii, pentru a avea grijă de cel mic, a scris Observator.

Victima: „El n-a mai fost de acord să revin după băiat. Mi-a cerut să îl părăsesc că el nu îl suportă, că nu e copilul lui, că nu poate să îl vadă şi că nu am voie să mă duc să îl iau, să îl las acolo, că el nu îl vrea în casa lui. Şi de-acolo a pornit scandalul”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: