Redactia.ro
Home » Știri » O româncă este pe cale să devină miliardară în urma divorțului de soțul său, un investitor celebru pe Wall Street

O româncă este pe cale să devină miliardară în urma divorțului de soțul său, un investitor celebru pe Wall Street

GALERIE FOTO (4) O româncă este pe cale să devină miliardară în urma divorțului de soțul său, un investitor celebru pe Wall Street

O româncă este pe cale să devină miliardară în urma divorțului de soțul său, un investitor celebru pe Wall Street. Jenny Paulson, originară din Galați, poate deveni miliardară, după ce soțul ei, John Paulson a anunțat că divoțează de cea care i-a fost soție timp de 20 de ani.

O româncă este pe cale să devină miliardară în urma divorțului de soțul său, un investitor celebru pe Wall Street

O româncă este pe cale să devină miliardară în urma divorțului de soțul său, un investitor celebru pe Wall Street. Jenny Zaharia s-a născut în Galați, iar la începutul anilor ’90 a emigrat în America, urmându-l pe fratele său, atlet de performanță. Ulterior, Jenny a devenit secretara omului de afaceri John Paulson, cu care s-a căsătorit în 2000, iar împreună au două fete, Giselle și Danielle. John Paulson are o avere estimată la 5 miliarde dolari, iar jumătate din această sumă va ajunge la soția lui. Relația dintre cei doi nu a început imediat, iar abia la trei ani de la angajare, Jenny a acceptat cererea în căsătorie. John avea o reputație de playboy, dar Jenny a acceptat să se mărite cu el.

John și Jenny nu au semnat un contract prenupțial

Pentru că nu știa ce va urma, cei doi nu au semnat niciun contract prenupțial, iar în câțiva ani, John a dat lovitura și a început să câștige miliarde de dolari. „Cel mai bine este să investeşti în domenii pe care le cunoşti bine. Poţi să fii norocos. Oricine poate fi norocos cu o investiţie anume, dar asta nu este o strategie pe termen lung. Dacă investeşti în domenii pe care nu le cunoşti, până la final nu îţi va merge bine.”, spunea John Paulson într-un interviu.

Familia Paulson deține o fermă în Aspen care a apariținut unui prinț arab, o locuință de peste 50 milioane de dolari în Hamptopns, și trei hoteluri în Puerto Rico. De asemenea, John și Jenny au de împărțit și fundația pe care o patronează împreună. Afaceristul este prieten bun cu fostul președinte al Americii, Donald Trump. Se spune că John ar fi fost cel care l-ar fi convins pe Trump să candideze. În vârstă de 65 de ani, John Paulson a câștigat aproximativ 20 miliarde de dolari în momentul în care s-au prăbușit creditele ipotecare subprime și au provocat cea mai mare criză financiară de la Marea Despresiune a anilor 1930. În urmă cu doi ani, John și-a transformat fondul de hedging într-o afacere de familie, după ce activele au scăzut de la 38 miliarde de dolari în 2011 la 9 miliarde de dolari în 2019.

Căsătoria cu Jenny s-a dovedit a fi una excepțională și pentru cariera afaceristului. Dacă în 2000 avea o avere estimată la 100 de milioane de dolari, iar fondul său Paulson & Co administra circa 2 miliarde de dolari din banii investitorilor, în mai puțin de 10 ani, John a devenit o adevărată legendă pe Wall Street.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: