Redactia.ro
Home » Știri » O româncă, răpită, sechestrată și violată în Spania

O româncă, răpită, sechestrată și violată în Spania

româncă

O româncă în vârstă de 26 de ani a fost răpită, sechestrată și abuzată sexual de un bărbat într-un oraș din Spania. Din fericire, femeia a reușit să-şi contacteze familia din România, care apoi a alertat poliția.

Conform presei spaniole, românca și-a anunțat familia vineri, 16 august, că a fost răpită de un bărbat. Familia, care este din Buzău, scrie Mediafax, a apelat la autorităţile române, care la rândul lor au alertat autorităţile spaniole despre cazul de răpire.

După şase ore de la apel, poliţia spaniolă a reuşit să identifice apartamentul din localitatea Monzon, provincia Huesca, în care românca era sechestrată.

„Poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi de către un cetăţean român, stabilit în Germania, cu privire la faptul că o buzoiancă este ţinută cu forţa într-un apartament din localitatea Mozon, provincia Huelva, de către un marocan, existând date că este abuzată fizic şi sexual.

Imediat după primirea sesizării poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi au realizat schimbul de date şi informaţii necesar salvării persoanei în cauză”, se arată într-un comunicat al poliţiştilor, transmis, joi, presei.

Agresorul este cercetat în libertate

Victima are răni mai vechi pe corp şi a fost transportată la spitalul din localitate pentru asistenţă medicală, fiind cazată ulterior într-un Centru de Protecţie Împotriva Violenţei. Cel care a sechestrat-o, un bărbat de 36 de ani, a fost prins şi în prezent este cercetat în libertate.

În urma percheziţiei, autorităţile spaniole au mai găsit în locaţie şi substanţe cu efect psihoactiv şi droguri din categoria celor de risc, mai multe sume de bani şi accesorii folosite în activitatea infracţională.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: