Redactia.ro
Home » Știri » O româncă stabilită în Thassos, mesaj dur pentru compatrioți: „Ce vină avem noi că nu știți și nu vreți”

O româncă stabilită în Thassos, mesaj dur pentru compatrioți: „Ce vină avem noi că nu știți și nu vreți”

O româncă din Thassos ridică un semnal de alarmă față de turiștii aflați în Grecia. Aceasta a explicat că o deranjează enorm modul în care turiștii nu respecte anumite reguli atunci când se află în stațiunea de vacanță . Iată ce mesaj le transmite femeia, mai ales compatrioților săi!

O româncă stabilită în Thassos, clipe înfiorătoare din cauza unui brașovean

O româncă a povestit ce experiență groaznică a avut în trafic atunci când un brașovean circula cu mașina, extrem de rapid,  fără să țină cont de ceilalți participanții la trafic. Femei explică cum șoferul era să intre în scuterul pe care ea îl conducea:

„Zi de zi văd moartea cu ochii în locul în care acum 2 săptămâni a murit în accident de scuter un prieten grec! Zi de zi! Azi iar și e doar începutul zilei! Un brașovean grăbit s-a gândit să facă o depășire în curbă fără vizibilitate, pe linie dublă continuă, la Metalia!

Eu veneam din față pe scuter… E modul în care circulăm aici vara fiind practic, rapid și economic! Știu că mereu după colț mă poate aștepta o surpriză pe 4 roți care nu ține cont de nimeni și de nimic și sunt preventivă… încetinesc și sper…” , a scris românca aflată în Thassos pe Facebook.

Românca stabilită în Thassos: „Încă tremură carnea pe mine”

Femeia a mai povestit faptul că nu-i se pare normal ca șoferii să se grăbească atât de tare în trafic adică aceștia ar trebui să se gândească și la viața celor din jur:

Încă tremură carnea pe mine și stau și mă întreb, ca de fiecare dată: unde vă grăbiți? Pleacă plaja? Se încălzește berea? V-a luat vântul pălăria? Unde vă grăbiți și nu vă pasă de nimeni altcineva din trafic?

Ce vină avem noi că nu știți și nu vreți să vă opriți din fugă? Atât eu, cât și voi, avem o singură viață. Eu aleg să mi-o trăiesc, iar graba voastră poate să mi-o scurteze pentru ce? Pentru că vreți șezlongul din prima linie? Pe bune?”, a mai scris femeia.

Femeia vrea să tragă un semnal de alarmă față de șoferi mult prea grăbiți care nu sunt atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor și la posibilele accidente pe care le pot provoca.

 

Sursa foto: hotels.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: