Redactia.ro
Home » Știri » O roşcată sexy şi un soldat s-au certat în avion ca în trenurile CFR. Scene de circ pentru bagajul de mână (VIDEO)

O roşcată sexy şi un soldat s-au certat în avion ca în trenurile CFR. Scene de circ pentru bagajul de mână (VIDEO)

Pasagerii unui avion ce zbura pe o rută din SUA au avut parte de scene comice, dar şi regretabile, în acelaşi timp. Oamenii au asistat la conflictul dintre o roşcată sexy şi un soldat, care se certau pe spaţiul de depozitare al bagajului de mână.

Totul a fost atât de amuzant încât „publicul” a postat imaginile pe TikTok.

Roşcata a dat jos bagajul soldatului

Femeia s-a enervat atât de tare, încât și-a pus valiza cu forţa, în acel sertăraş de deasupra locurilor pasagerilor, după ce a dat jos rucsacul soldatului american.

Bărbatul încearcă să-i explice că el și-a pus primul bagajul de mână și îi dă jos geamantanul femeii. Tânăra reacționează foarte furioasă și ripostează în timp ce aruncă rucsacul pasagerului și își instalează bagajul ei, apoi se așează comod la locul ei.

Stewardesa a intervenit fără succes

Una dintre stewardese încearcă să-l convingă pe soldat să-și pună rucsacul între scaunele pasagerilor, însă acesta refuză și reia cearta cu încăpățânată tânără. Bărbatul revenit de pe câmpul de luptă insistă că lui nu-i pasă şi că a ajuns primul acolo.

Femeia se urcă pe scaunul din avion pentru a-l împiedica pe soldat să-i dea jos valiza, gest care îi revoltă pe cei din jur, care îi spun femeii să se liniștească.

Momentul penibil a continuat c-o scenă din filmele absurde: tânăra se agită atât de mult încât peruca îi cade, dar nici gând să renunțe la sertăraşul buclucaş.

Nimeni n-a putut să-i despartă pe cei doi, iar decolarea avionului a întârziat până când apele s-au potolit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: