Redactia.ro
Home » Știri » Momente de panică într-un avion care a decolat la Londra. Apa a inundat cabina în timpului zborului

Momente de panică într-un avion care a decolat la Londra. Apa a inundat cabina în timpului zborului

Momente de panică într-un avion care a decolat la Londra

Momente de panică într-un avion care a decolat la Londra. Șuvoaie de apă s-au revărsat în cabină, în timp ce avionul se afla la 9.000 de metri altitudine. Pasagerii au avut parte de momente de panică când apa a țâșnit pe scara folosită de pasagerii de la clasa economică.

Momente de panică într-un avion care a decolat la Londra. Apa a inundat cabina în timpului zborului

Un avion care decolat de la Aeroportul Heathrow, din Londra și urca spre altitudinea de croazieră când apa a țâșnit pe scara foloistă de pasagerii de la clasa economică. Membrii echipajului au încercat să oprească inundația, iar toitul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni de la o unitate de stocare a apei din spatele avionului. Airbus A380 a plecat de pe Heathrow vinerea trecută la ora 22.40 și a aterizat la Washington DC sâmbătă, la ora 10.55. BA a informat că o defecțiune la o unitate de stocare a apei din spatele avionului a inundat scara folosită de pasagerii din clasa economică. „Nu a existat nicio problemă de siguranță în niciun moment, aceasta a provenit de la alimentarea cu apă potabilă curată. Zborul a continuat în siguranță spre Washington și a aterizat în mod normal. O supapă defectă a fost înlocuită și problema a fost rezolvată”.

Ulterior, inginerii au reușit să repare supapa și același avion a zburat din nou în aceeași zi. BA ne-a declarat că acest lucru este rar, deoarece un membru al personalului nu a mai văzut așa ceva în cei trei ani de când lucrează acolo. „Acesta nu a fost un zbor pentru pasagerii nervoși. O cascadă în timpul zborului nu este o caracteristică obișnuită la BA. Părea mai degrabă British Waterways decât British Airways. Echipajul s-a mulțumit măcar, că scurgerea a avut loc spre sfârșitul traversării transatlantice.”, a declarat un angajat al companiei aeriene pentru The Sun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: