Redactia.ro
Home » Stil de viață » O soție a rămas mută de uimire după ce a primit un SMS inedit din partea soțului său: „Când tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poți satisface. Sunt cu secretara mea la hotel, mă întorc repede”

O soție a rămas mută de uimire după ce a primit un SMS inedit din partea soțului său: „Când tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poți satisface. Sunt cu secretara mea la hotel, mă întorc repede”

Incredibil ce mesaj a primit o femeie din partea soțului.

O dramă amoroasă desprinsă parcă din paginile unui roman s-a petrecut recent atunci când un bărbat a trimis soției sale un mesaj tulburător, anunțându-o că întreține relații intime cu secretara sa. Răspunsul soției a fost, însă, mai surprinzător decât și-ar fi imaginat el.

Ce i-a transmis femeia înșelată soțului său

În mesajul său, bărbatul și-a exprimat anumite „nevoi” pe care consideră că soția sa, în vârstă de 54 de ani, nu i le mai poate satisface. A dezvăluit că se află cu secretara sa, Nicole, într-un hotel și că se va întoarce acasă repede. Cu toate acestea, răspunsul soției a făcut ca bărbatul să fugă rapid acasă, disperat.

Scrisoarea ironică a soției a subliniat faptul că și ea, la fel ca și soțul ei, are 54 de ani. Ea i-a amintit că, în același moment în care el primește mesajul, ea se află într-o aventură cu John, profesorul ei de tenis, care are și el 18 ani, așa cum are și secretara soțului.

Un detaliu matematic a fost adăugat pentru a accentua ironia situației: „18 intră de mai multe ori în 54 decât 54 în 18”. Această notă subtilă de umor și sarcasm a făcut răspunsul și mai savuros.

Mesajul lăsat de bărbatul amorezat

,,Draga mea soție, o să înțelegi că acum, când tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poți satisface.

Sunt foarte fericit alături de tine, te consider o soție minunată și, sincer, sper că nu te vei simți rănită sau jignită când vei afla ca în momentul în care tu primești acest mail, eu întrețin relații intime în hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Nicole îmi satisface toate fanteziile, nu mă refuză niciodată, nu se plânge niciodată de oboseală sau dureri de cap. Totuși, voi ajunge acasă înainte de miezul nopții.”

Femeia nu s-a lăsat mai prejos, iar când soțul a ajuns satisfăcut acasă a găsit un bilețel pe care scria: „Dragul meu soț, am primit mailul tău și nu pot decât să-ți mulțumesc că m-ai anunțat.

Profit de această ocazie să îți reamintesc că și tu ai tot 54 de ani.

În același timp, te anunț că atunci când vei citi acest mesaj, eu voi fi în mijlocul unei partide de amor la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca și secretara ta, are tot 18 ani. John îmi satisface și mie toate fanteziile și nu se plânge niciodată de oboseală, exact ca și secretara ta, dar cu o mica diferentă, pe care o să o întelegi imediat.

Cum, pe lângă faptul că ești un om de afaceri de succes, ești licențiat în matematica, vei înțelege cu usurință că ne aflam în aceleași împrejurări, dar cu o mică diferență: 18 intră de mai multe ori în 54 decât 54 în 18.

Deci nu mă aștepta în această seară, mă voi întoarce mâine.
Te sarută soția ta, care te înțelege cu adevărat. Sper să mă înțelegi și tu pe mine. ”

Scrisoarea soției a subliniat într-un mod inedit și amuzant că relațiile extraconjugale pot să fie dăunătoare și pentru cei care le inițiază, și că, în final, râsul și înțelegerea pot fi cele mai bune remedii pentru a depăși astfel de situații complicate. Indiferent dacă bărbatul a primit ceea ce merita sau nu, acest episod arată că, uneori, răspunsul ingenios poate fi cea mai bună revanșă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: