Redactia.ro
Home » Știri » O studentă din câmpul studențesc Regie din București este suspectă de coronavirus

O studentă din câmpul studențesc Regie din București este suspectă de coronavirus

suspectă de coronavirus

O studentă din câmpul studențesc Regie din București este suspectă de coronavirus. O studentă în vârstă de 22 de ani din Regie, București a fost preluată duminică de o ambulanță după ce aceasta ar fi suspectă de coronavirus.

O studentă din câmpul studențesc Regie din București este suspectă de coronavirus

Potrivit Libertatea.ro, o studentă din campusul studențesc Regie din Bucuresti a fost luată de ambulanțieri îmbrăcați în costumele speciale de protecție.

Tânăra suspectă de coronavirusa fost dusă la Institutul Matei Balș.

O femeie care s-a întors din Italia și acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balș din București. Pacientul a fost transportat cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Astfel, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate și zona din care a revenit în țară”, se arată într-un comunicat remis de Grupul de Comunicare Strategică.

Ministrul Sănătății a declarat că rezultatul testului va apărea în trei ore. „Vineri a fost la Bruxelles ședința tuturor miniștrilor Sănătății. Cehia și Austria au luat măsuri similare„.

O femeie din Mureș a fost depistată cu coronavirus. Al 15-lea caz cu COVID-19 în România

Autoritățile au anunțat duminică al 15-lea caz de coronavirus din România. Este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani din Mureș care s-a întors recent din Bologna, Italia. Aceasta se afla în izolare la domiciliu din data de 6 martie, iar în cursul zilei de duminică i-au fost recoltate probe după ce a acuzat dificultăți de respirație, tuse și febră. Femeia va fi transportată cu izolate pentru internare la Spitalul de boli infecțioase din Cluj.

Duminică a fost depistată pozitiv cu coronavirus o femeie în vârstă de 42 de ani din București, aceasta fiind o apropiată a bărbatului de 49 de ani. Femeia se află în centrul de carantină București și urmează să fie transferată la Institutul Matei Balș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: