Redactia.ro
Home » Stil de viață » O studentă și-a povestit relația intimă cu un profesor universitar și acum este disperată

O studentă și-a povestit relația intimă cu un profesor universitar și acum este disperată

relatie studenta profesor

O tânără studentă a fost cucerită de profesorul ei în urmă cu un an. Acum, ea a aflat că bărbatul cu care locuia se întâlnește și cu alte fete.

 

Dezvăluirile unei studente despre relația intimă pe care o are cu un profesor universitar

Sunt într-o relație cu un bărbat care este de trei ori mai în vârstă decât mine și este excitant, însă acum a început să-mi vorbească despre faptul că se vede și cu alte fete și nu mă mai simt confortabil cu el în pat.

El are 61 de ani și este lector la mine la universitate, iar eu am 19 ani. El mi-a dat atenție de nenumărate ori și mi-a cerut să ieșim la suc după ore, toamna trecută. Lucrurile au decurs extrem de bine între noi. Știu că este o diferență uriașă de vârstă între noi, însă găsesc acest lucru destul de amuzant.

Am început relația ca o prietenie cu beneficii, apoi de luni până vineri stăteam la domiciliul lui și îl ajutam la treburile casnice.

De când a venit criza COVID, el mi-a sugerat să stau cu el, în loc să plec acasă la mama. Eu am încă trei frați mai mici și este înghesuială acasă, așa că mi-a plăcut ideea.

Ne simțeam ca un cuplu real, însă partea intimă nu era atât de strălucită. De vreme  ce s-a mai relaxat criza și barurile și restaurantele au început să fie redeschise, el mi-a spus că are nevoie să stea singur și că ar fi bine să merg să stau cu familia mea.

Între timp, studenta a aflat că iubitul ei are relații cu mai multe fete și este disperată

Acum îmi vorbește tot timpul despre cum se vede cu alte fete în weekenduri și este clar că face eforturi mari să iasă cu ele la cele mai bune restaurante, decât atunci când este cu mine.

Pe mine nu m-a mai scos de luni de zile în oraș. Mă deranjează când aflu că iese cu alte fete și ele nu știu de relația noastră.

După cele povestite unui terapeut, tânăra a fost sfătuită să-l părăsească pe bărbat și să renunțe la relație, înainte de a-și distruge complet viața. Cel mai indicat este să iasă cu băieți de vârsta ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: