Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O surpriză neașteptată: Povestea femeii care s-a întors cu 100.000 de dolari de la cumpărături

O surpriză neașteptată: Povestea femeii care s-a întors cu 100.000 de dolari de la cumpărături

Iată povestea unei femei care s-a întors cu 100.000 de dolari de la cumpărături! Iată cum a fost posibil!

O surpriză neașteptată

Mary Hargis, o femeie din Statele Unite ale Americii, a trăit o experiență de neuitat atunci când s-a întors de la cumpărături cu o sumă impresionantă de 100.000 de dolari în contul său. Ceea ce părea a fi o zi obișnuită de cumpărături pentru dulciuri pentru copiii săi s-a transformat într-o poveste incredibilă de noroc și fericire.

În ziua în care a câștigat această sumă fabuloasă, Mary Hargis se afla la finalul programului său de lucru și a decis să facă o oprire rapidă la supermarket pentru a-și răsfăța copiii cu câteva dulciuri. Cu o mică speranță și o doză de curiozitate, a achiziționat un tichet răzuibil de 10 dolari la jocul „Print ‘n Play X the Money,” fără să aibă prea mari așteptări.

Cu toate acestea, ceea ce a urmat a depășit cu mult așteptările sale. După ce și-a răzuit tichetul, a descoperit că este câștigătorul unui premiu incredibil în valoare de 100.000 de dolari. Mary a fost copleșită de emoție și surpriză, recunoscând că nici în cele mai îndrăznețe vise ale sale nu ar fi crezut că ziua respectivă avea să-i aducă o astfel de bucurie financiară.

„Nici într-un milion de ani nu m-am gândit că astăzi voi încasa un bilet câștigător la loto!”, a declarata femeia.

Cu această sumă colosală, Mary Hargis intenționează să-și ajute familia să ducă un trai mai bun. Planurile includ achiziționarea unui autoturism nou, dar și păstrarea unei părți din bani pentru viitorul ei și al familiei sale.

Povestea femeii care s-a întors cu 100.000 de dolari de la cumpărături

Este important de menționat că tichetul câștigător a fost parte din jocul „Print ‘n Play X the Money,” care a avut un succes imens. Cu toate acestea, probabilitatea ca un tichet să fie câștigător este una destul de mică, de aproximativ 1 din 480.000 de bilete. Mary Hargis a avut parte de o adevărată norocul de a se număra printre cei norocoși.

O altă poveste impresionantă

Este demn de remarcat că nu este singura poveste impresionantă de acest gen din Statele Unite ale Americii. Lucia Forseth, o altă femeie din SUA, și-a schimbat viața complet după ce a câștigat la loterie. Lucia, care era fără adăpost și trăia pe străzi, a devenit milionară cu suma de 5 milioane de dolari câștigată la loterie. Ea a investit într-o locuință și în educația sa, obținând chiar și o diplomă de masterat.

„În urmă cu șase ani, eram fără adăpost. În acest an mă căsătoresc, îmi obțin diploma de asociat și am câștigat 5 milioane de dolari. Niciodată nu crezi că ai o șansă să câștigi. Este pur și simplu întâmplător. Fiind fără adăpost în urmă cu doar șase ani, nu m-am gândit niciodată că i se va întâmpla cuiva ca mine”, a spus Lucia Forseth.

Aceste povești ne arată că viața ne poate rezerva surprize uimitoare și că uneori, chiar și atunci când lucrurile par să fie dificile, norocul poate bate la ușa noastră. Pentru Mary Hargis și Lucia Forseth, câștigul la loterie a fost o șansă la un viitor mai strălucit și o poveste inspirațională pentru toți cei care visează la schimbări miraculoase în viața lor.

 

Sursa foto: Spynews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: