Redactia.ro
Home » Stil de viață » O tânără a aflat că soțul o înșală după ce a primit o poză pe Facebook. Ce l-a dat de gol pe bărbat

O tânără a aflat că soțul o înșală după ce a primit o poză pe Facebook. Ce l-a dat de gol pe bărbat

GALERIE FOTO (4) O tânără a aflat că soțul o înșală după ce a primit o poză pe Facebook

O tânără a aflat că soțul o înșală după ce a primit o poză pe Facebook. Căsătoria reprezintă legătura sufletească și trupească dintre doi oameni care își promit iubire eternă. Cu toate astea, sunt și persoane care nu realizează esența unei căsătorii, astfel că preferă să-și înșele partenera sau partenerul. Este și cazul unei tinere care a aflat că soțul pe care îl iubea atât de mult, o înșală. Cum a descoperit aceasta trădarea soțului?

O tânără a aflat că soțul o înșală după ce a primit o poză pe Facebook. Ce l-a dat de gol pe bărbat

O tânără a aflat că soțul o înșală după ce a primit o poză pe Facebook. Sunt multe persoane căsătorie care preferă să-și înșele partenerii, decât se le spună adevărul și să se despartă de ei. Astfel, sunt oameni care profită de puterea mediului online și se afișează împreună cu amantele sau amanții, cu gândul că nu vor fi prinși niciodată. Este si povestea lui Marian Santiago, care era sigură că are o căsnicie fericită. Însă, mariajul său a fost rupt din cauza soțului care o înșela fără probleme. Conform acesteia, povestea lor de dragoste a început în perioda studenției, fiind sigură că iubitul ei va fi bărbatul vieții ei.

Povestea tristă a fost relatată chiar de ea pe rețelele de socializare, cu scopul de a învăța și alte femei din situația cu care s-a confruntat ea. Chiar dacă el muncea în altă țară, Marian și iubitul ei, au avut o relație la distanță. În momentul în care a revenit în țară, cei doi și-au continuat relația de iubire. În 2016, Marian a aflat că este însărcinată, făcând-o foarte fericită pe tânără. Însă, iubitul ei i-a spus că trebuie să se întoarcă în Statele Unite ale Americii pentru muncă, cu promisiunea că se vor căsători când se va întoarce. Zis și făcut! Marian s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale în aprilie 2016. Anii au trecut, iar el era la fel de drăgăstos ca în prima zi, îi trimitea mesaje de dragoste lui Marian, ceea ce dovedea faptul că acesta o iubește foarte mult.

Soțul avea o relație extraconjungală

Însă, ce nu știa Marian era faptul că soțul ei avea o relația extraconjugală cu o colegă de muncă. Astfel, un prieten apropiat i-a trimis o fotografie cu cei doi, șocând-o pe Marian. La scurt timp, tânăra și-a confruntat soțul, dându-și seama că erau foarte diferiți și simțeau că nu mai au nimic în comun, în afară de fiica lor.

Soțul nu a negat că are o amantă, determinând-o pe tânără să ia o decizie radicală. Lumea fericită și frumoasă în care trăia Marian s-a destrămat într-o secundă, dar a decis să se despartă de soțul său și să se focuseze pe creșterea copilului său. Mai mult, Marian i-a transmis amantei soțului său, că speră ca acesta să nu o înșele și pe ea și să nu treacă prin aceeași durere prin care ea a trecut. Totodată, tânăra le-a spus acestora să-și continue relație și să fie fericiți departe de ea și de fiica sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: