Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum a aflat un bucureștean că soția îl înșală cu soțul amantei. Poveste demnă de telenovelă

Cum a aflat un bucureștean că soția îl înșală cu soțul amantei. Poveste demnă de telenovelă

Infidelitate

Un bucureștean are o poveste demnă de telenovelă. Credea că este singurul infidel din căsnicia sa, dar a aflat că soția, la rândul său, îl însela cu soțul…amantei sale. Cum a descoperit bărbatul acest lucru?

Cum a aflat un bucureștean că soția îl înșală cu soțul amantei. Poveste demnă de telenovelă

Infidelitatea este o problemă cu care se confruntă tot mai multe căsnicii. Un bucureștean a povestit pentru Libertatea cum și-a înselat soția ani de-a rândul, dar și cum soția la rândul ei l-a înșelat cu soțul amantei.

Totul a început după ce bucureșteanul s-a îndrăgostit de Anemona, proprietara unei pensiuni. Anemona i-a împărtășit la rândul ei sentimentele și așa au început să aibă o relație secretă, crezând că nimeni nu-i va descoperi niciodată. De altfel, bucureșteanul împreună cu familia sa și-au făcut un obicei din a merge în fiecare an la pensiunea din Olănești.

”Fătuca aceea de la munte, simplă, dar curată, mă făcea să trăiesc din nou fiorul tinereții și să iubesc ca în adolescență. Era exact lucrul de care aveam nevoie pentru a îmi recăpăta tonusul și pofta de viață, estompate de trecerea timpului, uzate de neîm-plinirile căsniciei cu o femeie grasă, neci-zelată și complet străină de adevărurile subtile ale existenței, o nesfârșită sursă de nervi și stres”, a mărturisit bărbatul.

Cu timpul, Anemona a început să-i displacă bucureșteanului. Nu mai era femeia frumoasă de care se îndrăgostise și refuza să mai meargă la acea pensiune. Însă, soția lui insista să meargă, iar când ajungea acolo, simțea că avea o povară pe umeri, deoarece Anemona nu-i mai dădea drumul din brațele sale.

”Nu mă mai atrăgea corpul ei cu constituție grasă. Nu mai vedeam nicio rațiune în a merge la Olănești. Ba dimpotrivă, m-aș fi dus oriunde în altă parte, numai acolo nu (…) <<Hai, Mircea, lasă mofturile și pregătește bagajele, că știu prea bine cât de mult îți place la Olănești! mă tachina nevastă-mea, zâmbind ironic, în colțul gurii, când îi propuneam să ne petrecem concediul în alt loc. și-apoi, uiți ce sarmale face Anemona? Te lingi pe degete, nu altceva!>> (…) Nu e deloc ușor pentru un bărbat să intre în dispoziție sexuală cu o nimfomană dizgrațioasă, cum a devenit, în timp, Anemona. Nu aveam însă cum să-i refuz avansurile, pentru că riscam să o înfurii și să o determin să comită vreun act nebunesc, cum ar fi să le dezvăluie Dorinei și copiilor, care între timp crescuseră, relația noastră adulterină. Pe atunci, habar nu aveam că Dorina știa de mine și Anemona! și nu de ieri, de azi, ci de multă vreme…”, a mai dezvăluit bucureșteanul.

Ce a descoperit bucureșteanul în laptopul soției

Într-o zi, fratele bucureșteanului a fost cel care i-a deschis acestuia ochii, deoarece i s-a părut dubios că soția tot insista să meargă la acea pensiune, având în vedere că el refuza.

”Nu se poate una ca asta! Ce femeie își bagă bărbatul pe care pretinde că îl iubește în patul alteia, fie ea și o bucătăreasă grasă și unsuroasă? Trebuie să existe și un alt motiv pentru care insistă Dorina să mergeți la Olănești. Eu zic că te face! Ei bine, vorbele fratelui meu m-au pus pe gânduri și mi-au deschis ochii. (…) A doua zi, când Dorina a plecat la serviciu, i-am pătruns în cont și i-am citit corespondența. Ce am găsit acolo m-a lăsat fără cuvinte: declarații pătimașe, descrieri scârboase, poze libidinoase, și câte și mai câte alte măscări! Concluzia era una și clară: Dorina era pe felie cu vârstnicul Petru Petrescu, căruia se pare că aerul de munte îi pria foarte bine! Vasăzică nu numai Anemona era rea de muscă, ci și bărbatul său! Adulterul era, pentru gazdele noastre de la Olănești, o boală de familie…”, a relatat spus soțul .

Bucureșteanul a preferat să nu-i reproșese soției ceea ce a descoperit mai ales că la rândul său a fost infidel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: