Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțeleg acum Marina Almășan și Victor Socaciu după ce au divorțat și s-au acuzat reciproc de infidelitate? Fiul lor e cel mai afectat

Cum se înțeleg acum Marina Almășan și Victor Socaciu după ce au divorțat și s-au acuzat reciproc de infidelitate? Fiul lor e cel mai afectat

Marina Almășan și Victor Socaciu s-au despărțit în urmă cu opt ani, în condiții nu tocmai amiabile. S-au acuzat reciproc de infidelitate și fiecare și-a găsit alinarea în brațele altor parteneri de viață. Însă, cum se înțeleg, acum, cei doi foști soți?

Cum se înțeleg acum Marina Almășan și Victor Socaciu după divorț

În urmă cu opt ani, un divorț zguduia lumea mondenă. Marina Almășan divorța de soțul ei, Victor Socaciu. Despărțirea a fost una scandaloasă și și-au adus reciproc acuzații de infidelitate. Se spune că timpul le vindecă pe toate, așadar, care mai este relația Marinei Almășan cu fostul ei soț?

Marina Almășan a povestit într-un interviu cum a aflat de infidelitatea lui Victor Socaciu. Prezentatoarea TVR a vorbit la telefon cu amanta, impresara acestuia, Brîndușa Simion, și i-a spus să îi lase familia în pace. Doar că, aceasta a avut o reacție neașteptată.

”Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei.El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel, a declarat Marina Almășan, pentru revista Viva.

Marina Almasan, marturisiri dureroase despre divortul de Victor Socaciu: "Amanta lui mi-a ras in nas" - WOWBiz

De altfel, fiul lor, Victoraș, abia anul acesta a luat legătura cu tatăl lui. El a fost mulți ani supărat pe acesta.

”Victoraș’ este acum un Victor’, în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită. Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață” a spus prezentatoarea într-un alt interviu.

Cu cine se iubește acum Marina Almășan

Între timp, și Marina Almășan și-a refăcut viața cu un bărbat pe nume Georgică Cornu. Ceea ce a stârnit controverse, deoarece ambii erau căsătoriți.

„Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr… Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică…’ , spunea Marina Almășan tot pentru Viva.ro.

Ea se înțelege foarte bine cu bărbatul care îi este alături după divorțul de Victor Socaciu.

”Este o relație de prietenie și de ajutorare și de respect și un anume gen de iubire. Nu e iubirea aia nebună că la 18 ani, este o iubire mult mai profundă, mai așezată. E genul acela de relație care îți dă sentimentul că, în permanență, ai lângă ține un omul pe care te poți bază, pentru că nu e ușor să fii femeie singură în zilele noastre, un om care nu te minte și nu te înșală” a mai spus prezentatoarea TVR.

Marina Almăşan va petrece Paştele cu Georgică Cornu, la Mehedinţi FOTO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: