Redactia.ro
Home » Știri » O tânără a fost găsită fără suflare pe un câmp din Teleorman FOTO

O tânără a fost găsită fără suflare pe un câmp din Teleorman FOTO

În această dimineață, un bărbat a găsit pe un teren extravilan trupul neînsuflețit al unei tinere de doar 21 de ani care prezenta inclusiv urme de violență. Macabrul eveniment a avut loc  pe un câmp din Teleorman, între localitățile Frumoasa și Bragadiru. Iată toate detaliile

O tânără a fost găsită fără suflare pe un câmp din Teleorman

Poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 de către un bărbat că pe un teren extravilan dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru se află trupul neînsuflețit al unei tinere:

„La data de 24 octombrie, a.c., polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat  echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Cercetările în acest caz continuă și sunt coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Tânăra de 21 de ani nu a fost dată dispărută

Tânăra de doar 21 de ani găsită moartă pe un câmp din Teleorman nu fusese dată dispărută, iar agenții de poliție încearcă să găsească o legătură între decesul acesteia şi un accident rutier produs duminică seară, în jurul orei 21:40, în apropierea locului în care a fost găsită, chiar pe drumul judeţean 506, între localităţile Bujoru şi Bragadiru. Șoferul avea doar 25 de ani și ar fi pierdut controlul volanului, la ieșirea din localitatea Bragadiru. Astfel, bărbatul a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului și a rămas fără suflare.

Conform unui grup de Facebook, pe tânără o chema Florentina, iar pe tânăr Florin. Cei doi ar fi fost împreună în viața de zi cu zi, iar acum și-ar fi găsit sfârșitul. Poliția nu a dat detalii în acest sens și nici nu au confirmat aceste detalii:

 

Sursa foto: Facebook | ImpactNews24

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: