Redactia.ro
Home » Știri » O tânără a mințit că are trei forme de cancer, ca să primească donații. Detaliul prin care s-a dat singură de gol

O tânără a mințit că are trei forme de cancer, ca să primească donații. Detaliul prin care s-a dat singură de gol

O tânără a mințit că are trei forme de cancer, ca să primească bani. Cum s-a dat singură de gol

O tânără a mințit că are trei forme de cancer, pentru bani, dar în cele din urmă, s-a dat singură de gol. Pe TikTok. Iată întreaga poveste.

O tânără a mințit că are trei forme de cancer, ca să primească donații. Detaliul prin care s-a dat singură de gol

Madison Marie Russo, în vârstă de 19 ani, a primit donații în valoare totală de 37.000 de dolari de la străini și cunoscuți, după ce a mințit pe toată lumea că are trei forme de cancer. Fundații, persoane private, companii, dar și colegii individei s-au oferit să doneze, impresionați de drama ei.

Într-o serie de postări pe conturile ei din mediul online și pe o pagină GoFundme, Madison a susținut că a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în stadiul 2, cu leucemie, dar și că are o tumoare „de dimensiunea unei mingi de fotbal” în jurul coloanei vertebrale. Nimic mai neadevărat.

Și s-a dat singură de gol. De fapt, cineva din mediul online a putut observa că ceva nu era în regulă. Câțiva utilizatori de pe TikTok au descoperit că individa a conectat greșit cablurile și tuburile de perfuzii în clipuri video în care pretindea că face chimioterapie.

Polițiștii au intrat pe fir, iar Madison Marie Russo o să dea socoteală în fața legii. Oamenii legii au percheziționat casa ei și au confiscat o perucă, un stâlp de perfuzii cu o pompă de alimentare plină cu bule de vată, echipamente medicale cumpărate în numele unei rude și bani, arată înregistrările instanței.

Fotografiile postate de tânără pe rețelele sociale, care păreau să arate cum face chimioterapie, erau luate de pe un cont aparținând unei alte paciente bolnave cancer, potrivit publicației locale Quad-City Times. Alte fotografii erau făcute în apartamentul ei și nu într-un cabinet medical, așa cum susținuse ea. Individa nu a putut fi găsită nici în baza de date a spitalelor unde a susținut că fusese tratată de cancer.

Femeia riscă acum până la 10 ani de închisoare, fiind acuzată de escrocherie. GoFundme a promis că va da înapoi cei peste 37.000 de dolari donați prin intermediul platformei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: