Redactia.ro
Home » Știri » O tânără britanică a fost în comă după ce s-a luptat cu un crocodil. Sora sa geamănă a scăpat-o în ultimul moment din gura fioroasei creaturi

O tânără britanică a fost în comă după ce s-a luptat cu un crocodil. Sora sa geamănă a scăpat-o în ultimul moment din gura fioroasei creaturi

GALERIE FOTO (3) O tânără britanică a fost în comă după ce a fost mușcată de crocodil.

O tânără britanică a fost în comă după ce s-a luptat cu un crocodil. Două surori gemene au trăit momente de neuitat după ce una dintre ele a fost atacată de un crocodil. Mellisa Laurie și Georgie au fost duse de un ghid turistic pe coasta pacifică a Mexicului, într-un sat de pescari. Aventura lor avea să se transforme într-o tragedie după ce Laurie s-a luptat cu fiara pentru viața ei. Cum se simte acum tânăra?

O tânără britanică a fost în comă după ce s-a luptat cu un crocodil. Sora sa geamănă a scăpat-o în ultimul moment din gura fioroasei creaturi

O tânără britanică a fost în comă după ce s-a luptat cu un crocodil. Aventura a două surori gemene din Marea Britanie avea să se transforme într-o tragedie. Melissa Laurei și Georgia, surori gemene în vârstă de 28 de ani, au trăit momente cumplite. Cele două au mers duminică pe coasta pacifică a Mexicului, într-un sat de pescari, fiind conduse de un ghid turistic. Gemenele s-au aventurat în apă, dar distracția lor avea să se sfârșească după ce Melissa a fost mușcată de un crocodil. Tânăra s-a luptat din răsputeri pentru a scăpat din gura fiarei, în timp ce sora sa îl lovea cu mâinile goale pentru a o salva. Crocodilul a tras-o sub apă și a încercat să o înece învârtind-o de mai multe ori între dinții săi.

Pentru a-și salva sora, Georgia l-a lovit în cap de mai multe ori, după care a luat-o pe Melissa de păr și a tras-o la mal. Tânăra a avut mușcături pe abdomen, răni pe picioare, iar cel mai grav este faptul că a luat multă apă la plămâni. Fata a fost internată de urgență la spitalul Puerto Escondido’s Angel del Mar, iar la scurt timp, Melissa a făcut septicemie și a intrat în comă. Ieri, starea tinerei s-a îmbunătățit, iar medicii au deconectat-o de la aparatele care o ajutau să respire. În timp ce se lupta cu crocodilul, ghidul turistic a auzit urletele de disperare ale Georgiei. ”Am văzut cum oamenii urlă… Este o zonă periculoasă, în această perioadă a anului chiar mai mult, pentru că e locul unde crocodilii se înmulțesc. Capul ei era plin de sânge. Credeau că va veni un alt atac din partea crocodilului. Oamenii erau speriați. Unul a sărit, pur și simplu, într-un copac”, a spus acesta.

Ce spune tatăl gemenelor

În prezent, cele două surori se recuperează în spital, având în vedere că și Georgia a suferit răni grave la mâini. Tatăl celor două, Sean Laurie, a spus că experiența Georgiei de scafandru a ajutat-o să o salveze pe sora sa din gura crocodilului. „Au intrat în apă după lăsarea serii, în ape bioluminiscente. Atunci a fost momentul când Georgia a auzit-o pe Melissa cum strigă după ajutor. Când o aducea către barcă, crocodilul a atacat încă o dată. Georgia a trebuit să se lupte cu el. Îi tot dădea pumni în cap”, a spus tatal celor două surori.

Sora cea mare a fetelor, Hana, este mândră de Melissa și Georgia, care s-au luptat atât de mult pentru viețile lor. „Georgia e OK, este doar obosită, este doar stresată”, a declarat Hana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: