Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Mihai Mitoșeru, internată de urgență! Care este starea actriței Camelia Mitoșeru

Mama lui Mihai Mitoșeru, internată de urgență! Care este starea actriței Camelia Mitoșeru

Camelia Mitoseru internata de urgenta

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a fost transportată, din nou, de urgență, la spital, joi seară, după ce fiul ei a găsit-o aproape leșinată în casă. Întâmplarea are loc la câteva zile după ce actrița a fost operată de o tumoră beningnă, care îi periclita viața. Care este starea ei acum?

Mama lui Mihai Mitoșeru, internată de urgență! Care este starea actriței

Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns, din nou, pe patul de spital. Camelia Mitoșeru a fost internată la Urgențe, joi seară, după ce fiul ei a găsit-o în stare de inconștiență, în casă. În urmă cu câteva zile, pe data de 4 februarie, actrița a fost supuse unei operații de eliminare a unei tumori beningne care îi punea viața în pericol. Cum se simte acum Camelia Mitoșeru?

Image result for camelia mitoseru

Din cauza tratamentelor puternice pe care le-a luat în ultimele zile, Camelia Mitoșeru nu s-a mai alimentat corespunzător. Potrivit wowbiz, actrița abia putea vorbi, aseară, iar acum starea sa este mai bună.

Medicul care a operat-o pe actriță în data de 4 februarie, Vlad Ciurea, spunea despre Camelia Mitoșeru că se află într-o stare bună după intervenția suferită. Totodată, i s-a prescris un medicament și i s-a recomandat să stea mai mult la pat.

“Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mai departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat Vlad Ciurea în cadrul unui interviu oferit zilele trecute la Antena Stars.

Image result for camelia mitoseru

Și Mihai Mitoșeru era atunci mulțumit de modul cum a decurs operația mamei lui, deși a durat mult.

„Operația  s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera repede! Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost lângă noi!”,  a spus Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook.

Mihai Mitoșeru: ”Acum vreo două luni de zile am aflat că mama are o tumoră beningnă”

În urmă cu două luni, Cameliei Mitoșeru i-a fost depistată tumora beningnă. Mihai Mitoșeru a făcut apel public la donare de sânge.

”Acum vreo două luni de zile am aflat că mama are o tumoră beningnă, meningiom se numește, cu care nu se poate trăi, adică trebuie operat. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situația, după care am început să vedem ce trebuie să facem.

Azi de dimineață trebuia să se opereze mama. Problema este că în România este o mare lipsă de sânge, nu există sânge la centrele de hematologie și a trebuit să facem un apel public, de data aceasta, pentru că era nevoie”, mai mărturisea Mihai Mitoșeru, înainte de operația mamei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: