Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Mitoșeru a ieșit din operație! Cum a reacționat prezentatorul

Camelia Mitoșeru a ieșit din operație! Cum a reacționat prezentatorul

GALERIE FOTO (2) Camelia Mitoșeru a ieșit din operație! Cum a reacționat prezentatorul

Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe grele, după ce mama sa a ajuns pe mâna medicilor, fiind diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom. Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a ieșit din operație! 

Camelia Mitoșeru a ieșit din operație

Mihai Mitoșeru a trecut prin cele mai grele momente din viața lui. În ultimele zile a avut parte de toate stările posibile, din cauza faptului că mama lui a avut nevoie de o operație.

Camelia Mitoșeru a ieșit din operație! Mama sa a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom, o boală care îi punea viața în pericol și pentru care trebuia operată de urgență. În data de 3 februarie, Camelia Mitoșeru a fost operată, după ce inițial intervenția i s-a anulat din cauza lipsei de sânge cu care se confruntă România, potrivit spynews.ro.

Pe lângă diagnostic, Camelia a trebuit să își amâne operația și asta pentru că în spitale nu s-a găsit sângele necesar de care avea nevoie. Însă, vă reamaintim că în urma unui apel pe rețelele de socializare inițiat de Oana Roman, în scurt timp, Mihai Mitoșeru a anunțat că s-a strâns tot sângele de care era nevoie, iar mama sa a putut să ajungă pe masa de operație.

Camelia Mitoșeru a ieșit din operație! Cum a reacționat prezentatorul

Camelia Mitoșeru a ieșit din operație! Chiar dacă au fost întâmpinate unele probleme, vedeta a ajuns pe mâini bune și se pare că stare ei de sănătate este una stabilă, după cum a anunțat fiul său pe pagina de Facebook. Printr-o postare, Mihai Mitoșeru a ținut să le mulțumească tuturor, dar a și precizat, pentru a-și liniști admiratorii, că starea mamei sale de sănătate este acum una bună, fiind în afara oricărui pericol.

”Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera repede! Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost lângă noi!”, a fost mesajul publicat de Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook.

De ce boală suferă Camelia Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital în urmă cu ceva timp, iar  fiul ei a făcut un apel disperat pe Facebook și a dezvăluit boala de care suferă mama lui. Actrița a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate și a avut nevoie urgent de sânge. Prezentatorul TV a anunțat într-o postare făcută pe Facebook că mama lui suferă de o tumoră benignă-meningiom, la nivelul creierului.

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook!

Camelia Mitoșeru a ieșit din operație! De asemenea, și Oana Roman, prietenă apropiată a familiei, a cerut ajutorul urmăritorilor săi pentru a putea face operația cât mai repede. Mulți internauți au fost foarte deschiși și au ajutat-o pe mama lui Mihai Mitoșeru.

Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: