Redactia.ro
Home » Știri » O tânără care a participat la Românii au talent 2019 a fost ucisă de iubitul său

O tânără care a participat la Românii au talent 2019 a fost ucisă de iubitul său

GALERIE FOTO (2) O tânără care a participat la Românii au talent 2019 a fost ucisă de iubitul său Citeste mai mult: adev.ro/psf5hp

Alla Klyshta, o tânără din Ucraina în vârstă de 33 de ani care a participat la „Românii au talent 2019“ în sezonul 9, a fost ucisă de iubitul ei săptămâna trecută.

În finala „Românii au talent 2019“ de vineri, 31 mai, producătorii au inclus şi un moment. In Memoriam pentru două dintre concurentele sezonului 9 care au murit. Este vorba despre gimnasta Emma Neagu, care a murit în luna aprilie, la vârsta de 15 ani, din cauza cancerului osos, şi de Alla Klyshta, o artistă de circ care a fost ucisă recent.

Ucraineanca Alla Klyshta a fost omorâtă de iubitul ei săptămâna trecută. Cadavrul a fost descoperit în râul Rin, în apropiere de oraşul german Rust. Alla Klyshta fusese dată dispărută de fratele ei, după ce aceasta nu a mai apărut la Europa Park din. Frankfurt, acolo unde avea un spectacol. Iubitul ei este la rândul lui acrobat şi lucra la un circ din Germania, potrivit presei locale.

Citește și: Laurențiu Reghecampf. Fiica lui a murit cu mulți ani in urma, prin ce a trecut antrenorul

Românii au talent 2019. „Încă nu ne vine să credem că s-a întâmplat asta“, au declarat apropiaţii Allei Klyshta presei locale. Alla Klyshta a impresionat în sezonul 9 „Românii au talent“ cu un număr de hoola hoop pentru care a primit aplauze minute în şir. Toată sala şi membrii juriului ridicându-se în picioare.

Alla Klyshta, concurentă la Românii au talent 2019, a uimit atuncii jurații cu numărul ei

„Eşti minunată, frumoasă, foarte talentată, totul este uimitor la tine“, i-a spus Andra, iar în culise a adăugat: „Mi-a plăcut enorm ce a făcut pe scenă, un număr suprem“. „Ai avut un show excepţional, prezenţa ta şi expresia feţei sunt frumoase. Îmi place să văd un număr bine pregătit din toate punctele de vedere, mi-a plăcut foarte mult“, i-a transmis atunci şi Mihai Petre.

„Eşti o comoară, clar. Foarte frumoasă apariţie“, a spus şi Andi Moisescu. Acrobata Alla Klyshta a dezvăluit pentru Pro TV că şi-a descoperit pasiunea pentru hoola hoop accidental. Cel mai fericit moment din viaţa ei a fost acela când a dansat prima dată în faţa membrilor familiei sale, despre care a spus: „Nu o să uit niciodată sentimentul ăla. Şi îngrijorarea pentru că nu ştiam ce vor avea ei de spus despre performanţa mea, despre acest hobby al meu.

Românii au talent 2019. Primul meu job a fost de dansatoare. În teatrul în care lucram am găsit, la un moment dat, un hoola hoop. Ăsta a fost debutul meu în viaţa hoola hoop. Hoola hoop înseamnă totul pentru mine. Cu cât mă pot învârti mai mult, cu atât sunt mai fericită“.

https://youtube.com/watch?v=jKfutKV2Efc%2520frameborder%3D0%2520allow%3Daccelerometer%3B%2520autoplay%3B%2520encrypted-media%3B%2520gyroscope%3B%2520picture-in-picture%2520allowfullscreen

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: