Redactia.ro
Home » Știri » O tânără de 20 de ani a trăit clipe de coșmar într-un tren: „A venit controlorul. M-a înghesuit spre geam şi a încercat lucruri greu de descris în cuvinte”

O tânără de 20 de ani a trăit clipe de coșmar într-un tren: „A venit controlorul. M-a înghesuit spre geam şi a încercat lucruri greu de descris în cuvinte”

CFR Călători anunță noi scumpiri pentru biletele de tren! Vești proaste pentru români

O tânără de 20 de ani a trăit clipe de coșmar într-un tren pe ruta Craiova – București. În Capitală tânăra a schimbat trenul pentru a se deplasa până la Brașov, în interes de serviciu. Aceasta a fost agasată și agresată de către un controlor. Iată cum a scăpat tânăra dintr-o situație în care bărbatul deținea controlul la propriu!

O tânără de 20 de ani a trăit clipe de coșmar într-un tren

O tânără de 20 de ani a povestit cu sufletul deschis, pentru a se asigura că nu vor mai exista și alte victime, întâmplarea teribilă prin care a trecut într-un tren care circula pe ruta Craiova – București. Fata nu era la prima călătorie cu CFR-ul și nu i-a venit să creadă că cele întâmplate sunt posibile chiar din partea unui controlor. Mai exact, tânăra a fost agresată psihic și fizic de către angajatul CFR. Bărbatul de aproximativ 40 de ani a înghesuit-o, a sărutat-o și a încercat să meargă până la capăt:

„În dimineaţa zilei de 18.11.2022, la orele 4.47, am plecat cu trenul IRN 79 din gara Craiova spre Bucuresti, urmând ca în Gara de Nord să schimb trenul spre destinaţia mea finală – Braşov. Când mi-am căutat locul, am constatat că era într-un compartiment gol dar, având în vedere că nu era prima dată când mergeam cu trenul spre Bucureşti, stiam că se va aglomera până acolo, aşa că nu am căutat un alt loc. La scurt timp după ce trenul s-a pus în mişcare a venit controlorul să îmi verifice biletul.

M-a întrebat unde merg (deşi pe bilet scria foarte clar), dacă fumez, daca am prieten şi ce caut singură la Braşov. I-am raspuns politicos că merg în interes de serviciu. Apoi s-a legat de legitimaţia mea de student spunând că ştampila este falsă. Până la urmă a plecat şi nu s-a mai întors. M-am gândit că era plictisit şi avea chef de vorbă aşa că nu mi s-a părut nimic ciudat. Mi-am setat alarma telefonului să mă trezească înainte să ajung la Bucureşti şi la scurt timp am adormit

În momentul în care a sunat alarma m-am trezit şi am văzut că trenul era oprit. Buimacă de somn, am sărit în picioare crezând că am ajuns în gară. În acel moment, l-am văzut pe controlor în uşa compartimentului venind spre mine şi spunând că a venit să mă trezească. M-am întins după bagaj, iar el m-a apucat de mână, m-a înghesuit spre geam şi a încercat lucruri greu de descris în cuvinte

Am încercat să scap, dar mă ţinea strâns de mână şi îmi spunea că „mergem amândoi cu trenul la Braşov şi petrecem o noapte împreună”. Între timp, trenul s-a pus în mişcare (de fapt eram opriţi la podul Basarab) şi probabil şi-a dat seama că ajungem în curând în gară pentru că, deşi încă mă ţinea de mână, repeta întruna să îi dau adresa mea de Facebook. I-am spus că nu am aşa ceva, să mă lase în pace. Nu înţelegeam de ce lumea din vagon nu e pe hol cum se întâmplă de obicei când ne apropiem de gară”, a povestit tânăra, potrivit gds.ro.

Sosirea la București a salvat-o de agresor

Tânăra de doar 20 de ani a reușit să scape abia când trenul a ajuns la București, moment în care i-a telefonat tatălui său pentru a o ține în siguranță și departe de agresor. Cu toate acestea, fata recunoaște că i-a fost teamă pentru viața ei, dar se bucură că a gestionat corect situația astfel încât să nu se întâmple ceva mai rău de atât:

„În momentul în care am reuşit să scap şi am fugit pe coridor mi-am dat seama că acolo nu era decât un alt bărbat care, când m-a văzut, a intrat la el în compartiment (când am coborât vorbea cu controlorul şi râdeau amândoi ca şi cum se cunoşteau). L-am sunat imediat pe tatăl meu şi am stat cu el în telefon, până am ajuns în gară. Am vorbit destul de tare la telefon în speranţa că se sperie dar, totodată, îmi era frică să nu îl enervez mai tare. Având în vedere că individul (controlorul) era o namilă de om, trecut de 40 de ani, înalt cât uşa compartimentului şi cu o burtă mare, nu aş fi avut nici o şansă să mă lupt cu el şi să câştig.

Din fericire, eu am reuşit să scap, dar aşa ceva este inadmisibil. M-a agresat, m-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui. Şi cel mai tragic este faptul că parea aşa natural şi calm în tot ce făcea încât sunt convinsă că nu sunt prima lui victimă, că nu am fost doar o tentaţie de moment. În locul meu putea fi cineva mai puţin norocos, care de frica ar fi stat până la capăt. Cum spuneam … INADMISIBIL!”, a concluzionat aceasta cele întâmplate, conform sursei citate.

Mama tinerei a făcut toate demersurile pentru a-l găsi pe agresor

Controlorul a fost identificat ulterior de fata de doar 20 de ani. Acesta este un bărbat care locuiește în Ineu, județul Timiș. Tânăra a depus, joi, plângerea la Poliția TF Craiova, dar și la Ragionala CFR Craiova:

„Mi-e greu să mă gândesc la ceea ce i s-a întâmplat. Când s-a întors acasă, abia putea să vorbească despre acest lucru. Am depus sesizare la CFR, iar azi (n.r – vineri) vom trimite plângere şi către Poliţia Transporturilor din Bucureşti, pentru că ni s-a spus că dacă s-a întâmplat acolo, către ei trebuie să depunem plângerea. Ideea este că în momentul în care i s-a întâmplat, fata a fost pierdută, nu ştia unde să sune şi cui să ceară ajutorul. Din fericire, ea mergea la Braşov pentru o întâlnire unde s-a vorbit despre bullying.

Ea a povestit ce i s-a întâmplat şi oamenii de acolo au îndrumat-o şi i-au spus ce trebuie să facă. Fata mi-a zis că nu îşi poate imagina ce i s-ar fi putut întâmpla unei fete de 15 ani, care poate mergea la liceu în Bucureşti sau oriunde altundeva. Tocmai acesta este motivul pentru care vrem ca acest om să fie descoperit, pentru a evita să se mai întâmple altei fete aşa ceva. Eu sunt sigură că acest om nu este la prima încercare de acest gen şi nu este absolut deloc normal acest lucru. Eu sunt fericită, totuşi, că fata mea a reuşit să scape la timp, chiar dacă întâmplarea a marcat-o, cu siguranţă“, a spus mama fetei pentru sursa menționată.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: