Redactia.ro
Home » Știri » O tânără de 23 de ani s-a dat drept medic estetician și a operat mai multe femei. Ce au găsit polițiștii în locuința ei

O tânără de 23 de ani s-a dat drept medic estetician și a operat mai multe femei. Ce au găsit polițiștii în locuința ei

femeie in catuse

Un caz greu de crezut s-a petrecut în Capitală. O femeie de 23 de ani a fost reținută de către polițiștii din Capitală, întrucât este investigată pentru efectuarea de intervenții chirurgicale estetice fără a avea pregătire medicală în domeniu. Ea a pus în pericol viața mai multor persoane care au crezut că aveau de a face cu un medic în aevăratul sens al cuvântului. Iată ce pedeapsă riscă tânăra pentru fapta sa.

Tânăra a efectuat mai multe intervenții estetice deși nu avea pregătirea necesară

Marți, în data de 30 mai, polițiștii din Capitală au efectuat o percheziție la domiciliu într-un dosar în care se investighează săvârșirea infracțiunilor de exercitare ilegală a unei profesii sau activități și vătămare corporală din culpă.

Analizând datele și probele adunate în acestă investigație, s-a formulat o presupunere rezonabilă conform căreia, începând din ianuarie 2022 și până în prezent, o femeie de 23 de ani, la o adresă din Sectorul 4, ar fi desfășurat activități medicale de chirurgie estetică fără a avea calificări sau studii medicale în acest domeniu.

Tânăra a pus viața oamenilor în pericol și nu s-a gândit, nici măcar o singură clipă, la consecințele faptelor sale. Prin acțiunile sale, ea ar fi provocat leziuni fizice unui număr de persoane, care au necesitat intervenția de urgență a medicilor specializați în chirurgie estetică pentru a fi tratate și vindecate în mod corespunzător.

Ce au găsit polițiștii în casa tinerei

În urma percheziției, individa suspectată a fost identificată și adusă pentru audieri. În plus, au fost confiscate mai multe bunuri relevante pentru caz, precum și obiecte sanitare și suma de 3.800 de lei, a căror proveniență nu a putut fi justificată. În același timp, au fost identificate două tinere, în vârstă de 18, respectiv 22 de ani, asupra cărora suspecta ar fi efectuat în repetate rânduri intervenții chirurgicale estetice.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată în fața magistraților pentru a fi judecată. Investigațiile sunt în desfășurare de către polițiștii din cadrul Secției 26 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: