Redactia.ro
Home » Știri » O tânără de 28 de ani, gest incredibil la secția de votare. S-a prezentat cu o păpușă în brațe cu care și vorbea

O tânără de 28 de ani, gest incredibil la secția de votare. S-a prezentat cu o păpușă în brațe cu care și vorbea

O tânără de 28 de ani a atras atenția celor prezenți la secția de votare

Evenimentele neobișnuite continuă în ziua alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie 2024. Un incident bizar a avut loc la o secție de votare din Galați, unde un polițist responsabil cu ordinea publică a întâmpinat o tânără care a venit să voteze având în brațe o păpușă cu care vorbea. Femeia de 28 de ani a refuzat să comunice cu agentul de poliție și a fost ulterior preluată de un echipaj medical.

Tânăra de 28 de ani a fost preluată de un echipaj medical și dusă la Spitalul de Psihiatrie

În ziua alegerilor, tensiunile și incidentele nu au lipsit. Unul dintre cele mai neobișnuite evenimente s-a petrecut la Galați, unde o tânără de 28 de ani a atras atenția tuturor celor prezenți la secția de votare. Ea a venit la urne ținând în brațe o păpușă și purtând căști audio, refuzând să interacționeze cu polițistul de la fața locului.

Polițistul a încercat să comunice cu tânăra și i-a cerut să se legitimeze, dar aceasta a refuzat. În schimb, a continuat să vorbească doar cu păpușa pe care o ținea în brațe.

Întrucât comportamentul tinerei era considerat neadecvat și ridica semne de întrebare, polițistul a decis să solicite ajutor medical. Conform declarațiilor oferite de IPJ Galați, tânăra a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galați pentru evaluare și tratament adecvat.

„O femeie în vârstă de 28 de ani, din Galați, care afișa un comportament neadecvat, în sensul că purta în urechi o pereche de căști audio și avea cu ea o păpușă căreia îi vorbea. Persoana în cauză a solicitat să intre în secția de votare moment în care polițistul aflat în dispozitiv de ordine publică a încercat să comunice cu aceasta, solicitându-i cartea de identitate în vederea legitimării.”, au transmis polițiștii, potrivit Observator News.

Incidentul din Galați nu a fost singurul moment tulburător al zilei. Alegerile din 9 iunie 2024 au fost marcate de mai multe scandaluri și evenimente neprevăzute, inclusiv un deces la o secție de votare din județul Vâlcea. Autoritățile au fost în alertă maximă pentru a asigura desfășurarea corectă și în siguranță a procesului electoral.

Poliția a confirmat ulterior că tânăra de 28 de ani este cunoscută cu afecțiuni psihice

Acest aspect a justificat și intervenția rapidă a echipajului medical. După ce a părăsit incinta secției de votare, comportamentul ei a continuat să fie neobișnuit, ceea ce a determinat polițistul să acționeze prompt.

„Femeia a refuzat să comunice cu polițistul și a părăsit incinta secției de votare. În afara secției, aceasta a început să vorbească la telefon și ulterior cu păpușa, aspect observat de către polițist, care a solicitat prezența unui echipaj medical de urgență.

Persoana în cauză este cunoscută cu afecțiuni psihice. Aceasta a fost preluată de către echipajul medical și transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galați,” a precizat IPJ Galați.

Astfel de incidente, deși izolate, pot afecta desfășurarea normală a alegerilor și pot crea tensiuni în rândul alegătorilor. Autoritățile au fost nevoite să gestioneze rapid situația pentru a asigura liniștea și ordinea la secțiile de votare, astfel încât procesul electoral să nu fie perturbat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: