Redactia.ro
Home » Știri » O tânără de 33 de ani s-a cazat într-un hotel din Constanța, apoi și-a pus capăt zilelor. Cum a fost găsită de cameristă

O tânără de 33 de ani s-a cazat într-un hotel din Constanța, apoi și-a pus capăt zilelor. Cum a fost găsită de cameristă

sinucidere hotel

Caz șocant în Constanța. O femeie a închiriat o cameră de hotel, iar a doua zi a fost găsită fără viață de către una dintre angajatele acestuia. Polițiștii au început cercetările și încearcă să afle care au fost motivele pentru care femeia a recurs la un gest atât de radical și și-a pus capăt zilelor, fără să lase un bilet de adio.

O femeie s-a cazat într-un hotel din Constanța apoi și-a pus capăt zilelor

Descoperirea macabră a fost făcută, marți, 18 iulie, de o angajată a hotelului Jumeirah Royal Apartments, situat pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, potrivit presei locale. Femeia a intrat pentru a face curat atunci când a descoperit trupul fără viață al tinerei care se cazase în respectivul hotel cu o seară înainte.

Panicată, camerista a sunat la 112, iar un echipaj de poliție și unul de ambulanță s-au deplasat la fața locului. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a tânăra de 33 de ani și au fost nevoiți să constate decesul. Aceasta decisese să-și pună capăt zilelor, așadar s-a spânzurat.

„La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare.

Polițiștii nu au găsit niciun bilet de adio

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani. Personalul medical a declarat decesul acesteia.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. Femeia nu a lăsat un bilet de adio în care să-și explice gestul pe care l-a făcut.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, în zona respectivă au ajuns și criminaliștii pentru a desfășura cercetările necesare în astfel de situații. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: