Redactia.ro
Home » Monden » O tânără diagnosticată cu cancer a uimit juriul de la America’s Got Talent. Momentul ei a devenit viral în mediul online

O tânără diagnosticată cu cancer a uimit juriul de la America’s Got Talent. Momentul ei a devenit viral în mediul online

GALERIE FOTO (2) O tânără diagnosticată cu cancer a uimit juriul de la America's Got Talent

O tânără diagnosticată cu cancer a uimit juriul de la America’s Got Talent. Moment impresionat la emisiunea America’s Got Talent, după ce o tânără în vârstă de 30 de ani din Zanesville, Ohio, a impresionat juriul cu vocea sa. Însă cel mai mult i-a impresionat puterea și curajul tinerei, după ce a mărturisit că are cancer. Simon Cowell a fost izbuncnit în lacrimi după ce i-a aflat povestea concurentei.

O tânără diagnosticată cu cancer a uimit juriul de la America’s Got Talent. Momentul ei a devenit viral în mediul online

O tânără diagnosticată cu cancer a uimit juriul de la America’s Got Talent. Jane Marczewski, 30 de ani, din Zanesville, Ohio a uimit juriul de la America’s Got Talent. După ce s-a recomandat ca Nightbirde, tânăra a emoționat o lume întreagă cu vocea sa. Jane l-a impresionat chiar și pe Simon Cowell atât cu vocea sa, cât și cu povestea sa de viață.

Tânăra a fost diagnosticată cu cancer, iar medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire. Nightbirde a interpretat o piesă originală , „It’s Ok”, iar momentul l-a emoționat și pe Cowell, care a izbucnit în lacrimi. „Nu am mai lucrat de câțiva ani, pentru că m-am luptat cu cancerul. Dar e ok, sunt ok. Ultima oară când am verificat, mai aveam ceva celule canceroase în plămâni, coloană și ficat. Nu sunt ok în toate sensurile cuvântului. Dar e important ca oamenii să știe că nu mă definesc problemele pe care le am, sunt mult mai mult de atât. Nu poți să aștepți ca viața să nu mai fie grea pentru a lua decizia de a fi fericit”, a spus Jane Marczewski pe scena America’s Got Talent.

Jane, diagnosticata cu cancer

Jane merge direct în Marea finală

Presa din Statele Unite ale Americii afirmă că, la un moment dat, medicii au afirmat că ea nu mai are mult de trăit. „Am 2% șanse de supraviețuire, dar 2% este mai mult decât 0%. Acest 2% îmi oferă speranță și îmi doresc ca oamenii să știe cât de incredibil se simte asta”, a fost răspunsul ei.

Simon a întrebat-o cum se simte în prezent, moment în care concurenta i-a spus că ultima oară când a făcut analize, mai avea celule canceroase în plămâni.”Deci nu ești chiar ok”, i-a spus Howie Mandel, unul dintre jurați.„Nu în toate sensurile cuvântului. Dar e important ca oamenii să știe că nu mă definesc problemele pe care le am, sunt mult mai mult de atât.”a spus tânăra. Impresionat de talentul acesteia, Simon Cowell a apăsat butonul de aur, trimițând-o pe Jane direct în Marea Finală.

Jane a fost diagnosticată cu cancer de trei ori, iar în timpul audițiilor pentru American’s Got Talent și-a luat liber de la muncă. Într-o postare pe rețelele de socializare, Nightbirde a scris odată că a fost diagnosticată cu cancer terminal în ajunul Anului Nou în 2019. Conform acesteia, medicii i-au găsit numeroase tumori la plămâni, ficat, coaste și coloană vertebrală. „Eram pe podeaua sufrageriei și mi-am pus capul în mâini. Șase luni de viață. Două procente de șanse de supraviețuire. Atât mi-au dat medicii”, a scris Jane. În prezent, Jane a anunțat că, din punct de vedere psihic, se simte mai bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: