Redactia.ro
Home » Știri » O tânără din Canada și-a trimis sora geamănă la muncă în locul ei. Cum a descoperit șeful înșelătoria

O tânără din Canada și-a trimis sora geamănă la muncă în locul ei. Cum a descoperit șeful înșelătoria

GALERIE FOTO (2) Ari Chance și sora sa geamănă / sursă foto: Instagram

Ari Chance, o tânără din Canada populară pe platformele de socializare, a încercat să-și păcălească șeful pentru a pleca într-o vacanță mult dorită. Cu toate acestea, planul său nu a avut finalitatea pe care și-o dorea. A crezut că poate să-și trimită sora geamănă la muncă în locul ei fără ca nimeni să observe, dar angajatorul a descoperit rapid înșelătoria. Greșeala a costat-o scump, fiind nevoită să facă față consecințelor.

Ce greșeală a făcut femeia

Ari Chance a povestit pe platforma TikTok cum și-a pus în aplicare planul de a-și trimite sora geamănă, Noe, la muncă în locul ei pentru a putea pleca într-o vacanță. Cele două surori sunt foarte active pe internet și au peste 800.000 de urmăritori pe TikTok. Într-un videoclip postat pe această platformă, Ari a explicat cum a recurs la această soluție după ce șeful i-a refuzat cererea de concediu.

Din nefericire pentru Ari, șeful său a descoperit rapid înșelătoria. Totul a ieșit la iveală prin intermediul unui videoclip postat de sora ei, Noe, în timp ce se afla la muncă. „Șeful meu a văzut videoclipul pe care sora mea l-a postat, în timp ce se afla la muncă”, a spus tânăra pe internet.

Ari Chance și-a păcălit șeful, pentru a pleca în vacanță sursă foto: Tik Tok
Ari Chance și-a păcălit șeful, pentru a pleca în vacanță sursă foto: Tik Tok

Cum a reacționat șeful

Reacția șefului nu a întârziat să apară. John, șeful lui Ari, i-a trimis un e-mail detaliat în care și-a exprimat dezamăgirea și furia față de acțiunile acesteia. Mesajul său a fost ferm și clar, subliniind că ceea ce a făcut Ari nu doar că a fost inacceptabil, dar a afectat și colegii ei și reputația companiei.

„Să mă fac înțeles: decizia ta de a o pune pe sora geamănă să te înlocuiască la muncă, în timp ce tu te aflai în vacanță, după ce solicitarea de concediu a fost respinsă, este complet inacceptabilă. Este nedrept pentru colegii tăi care respectă regulile și pentru compania care îți încredințează responsabilități. Acțiunile tale nu numai că se reflectă nefavorabil asupra ta, ci și pătează reputația companiei noastre. Acest nivel de nerespectare a protocolului este sincer șocant și nu va fi tolerat”.

John i-a cerut lui Ari să-și ofere scuzele și să explice comportamentul său inadecvat de la locul de muncă. De asemenea, a avertizat-o că orice alte abateri vor avea consecințe grave, inclusiv măsuri disciplinare.

Șeful a mai continuat, conform nypost.com: „Mă aștept să ne auzim prompt, pentru a discuta cum putem aborda această încălcare flagrantă a încrederii și a profesionalismului”, a adăugat John în e-mailul său.

Acțiunile lui Ari au avut un impact semnificativ asupra relației sale profesionale

Acțiunile lui Ari au avut un impact semnificativ asupra relației sale profesionale și asupra imaginii sale. Ceea ce părea inițial o soluție ingenioasă s-a transformat rapid într-o problemă majoră, demonstrând importanța integrității și a respectării regulilor la locul de muncă.

Cazul lui Ari Chance este un exemplu clar al riscurilor pe care le implică încercarea de a înșela sistemul. Deși dorința de a pleca în vacanță este de înțeles, metodele neortodoxe de a obține acest lucru pot duce la consecințe severe. Integritatea și respectarea regulilor rămân esențiale în orice context profesional.

Povestea lui Ari Chance, care a încercat să-și păcălească șeful trimițându-și sora geamănă la muncă în locul ei, servește ca un avertisment pentru toți cei care consideră că pot înșela regulile fără a fi descoperiți. Ari a învățat pe propria piele că onestitatea este cea mai bună politică, iar respectarea normelor și regulilor este esențială pentru menținerea unei cariere profesionale de succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: