Redactia.ro
Home » Monden » O tânără l-a făcut pe Cabral să intre în pământ de rușine! Ce cuvinte stânjenitoare i-a spus direct în față și cum a reacționat prezentatorul TV: „Hai lasă-mă să te…”

O tânără l-a făcut pe Cabral să intre în pământ de rușine! Ce cuvinte stânjenitoare i-a spus direct în față și cum a reacționat prezentatorul TV: „Hai lasă-mă să te…”

O tânără l-a făcut pe Cabral să roșească! Ce cuvinte stânjenitoare i-a spus și cum a reacționat prezentatorul TV: „Hai lasă-mă să te...”

O tânără necunoscută l-a făcut pe Cabral să roșească! Iată ce cuvinte stânjenitoare a auzit de la ea și cum a reacționat prezentatorul TV, căruia i-au venit în minte unele versuri pe care le-a și spus „mult prea tare”.

O tânără l-a făcut pe Cabral să intre în pământ de rușine! Ce cuvinte stânjenitoare i-a spus și cum a reacționat prezentatorul TV: „Hai lasă-mă să te…”

Cabral Ibacka a povestit pe Facebook, în stilul lui caracteristic, o întâmplare de când aștepta la o coadă. În fața lui, o tânără, de vreo 35 de ani, l-a recunoscut și i-a făcut un compliment prezentatorului TV, care l-a făcut pe acesta să „zâmbească”, „ușor stânjenit”.

„M-a nenorocit Connect-R! Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță. Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos:
– Bună dimineața!
Îmi răspunde la fel.După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune:
– Faci copii foarte frumoși.
Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc.Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice:
– Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine…
Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți”.

Sursa: Cabral Ibacka/Facebook

Conversația nu s-a încheiat așa. De fapt, finalul povestirii este mai savuros de atât. Iată ce s-a întâmplat mai departe și ce s-a trezit Cabral fredonând.

„Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap.
Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare:
– Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele!

Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…!

Sursa: Cabral Ibacka/Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: