Redactia.ro
Home » Știri » O tânără mamă a murit la 35 de ani. Influencerița avea 4 copii

O tânără mamă a murit la 35 de ani. Influencerița avea 4 copii

Mila de Jesus a murit în urma unui stop cardiac.

Subit și tragic, lumea online din Statele Unite ale Americii este zguduită de știrea neașteptată a decesului influenceriței Mila de Jesus, în vârstă de doar 35 de ani și mamă a patru copii. Cu un uriaș număr de fani și admiratori, Mila a fost iubită pentru naturalețea ei și modul în care a împărtășit cu deschidere experiențele vieții. Însă, pe data de 12 ianuarie 2024, viața ei s-a încheiat brusc, după ce a suferit un stop cardiac.

Mila devenise mireasă cu doar patru luni înainte

Mila de Jesus s-a căsătorit cu soțul ei, George Kowszik, doar cu patru luni înainte de tragicul eveniment. Cu toate că tânăra influenceriță avea doar 35 de ani, ea deja împărțise o parte semnificativă din viața ei cu lumea online. Originară din Bahia, Brazilia, Mila s-a stabilit în Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii, construindu-și o comunitate puternică de susținători.

Un aspect notabil al vieții Milei a fost lupta ei cu greutatea, pe care a împărtășit-o deschis cu urmăritorii săi. În luna noiembrie a anului trecut, Mila a sărbătorit șase ani de la intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului, care a avut un impact semnificativ asupra aspectului ei fizic. Cu sinceritate și curaj, ea a încurajat alții să-și îmbrățișeze trupurile și să lupte pentru sănătatea lor.

Tragedia a lovit și mai adânc în inimile fanilor atunci când au aflat că Mila avea patru copii dintr-o relație anterioară. Mesajele de condoleanțe au inundat rețelele sociale ale influenceriței, fani împărtășind amintiri și apreciere pentru modul în care Mila i-a inspirat și le-a adus zâmbetul în viață.

Urmăritorii o plâng pe Mila de Jesus

Într-unul dintre mesajele emoționante postate pe Instagram, o admiratoare a scris: „Mi-aș dori să poți apărea și să spui că a fost doar o farsă. Un test pentru a vedea cât de mult ești iubită! Odihnește-te în pace, Mila, și îți mulțumesc foarte mult că ne-ai învățat cum să zâmbim chiar și în mijlocul haosului vieții.”

Cu o comunitate virtuală în doliu, moartea prematură a influenceriței Mila de Jesus a adus în prim-plan vulnerabilitatea umană și fragilitatea vieții, amintindu-ne că, în ciuda aparențelor online perfecte, realitatea poate fi dureroasă și neașteptată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: