Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tânără și-a cumpărat o pungă de chipsuri, iar ce a găsit în interior a surprins-o. Era „cât o minge de golf”

O tânără și-a cumpărat o pungă de chipsuri, iar ce a găsit în interior a surprins-o. Era „cât o minge de golf”

GALERIE FOTO (3) Cartof gasit in punga de chipsuri

O tânără a rămas uimită să vadă ce e în punga de chipsuri pe care abia o cumpărase. Ea a povestit celor apropiați ce i s-a întâmplat, iar subiectul a ajuns și în presă. Iată despre ce e vorba.

O tânără și-a cumpărat o pungă de chipsuri, iar ce a găsit în interior a surprins-o. Era „cât o minge de golf”

Helen Reed, în vârstă de 33 de ani, provine din Aberford, West Yorkshire. Tânăra se declară mare fană a anumitor chipsuri cu aromă de ceapă și brânză, pe care obișnuiește să le cumpere. Într-o zi, a avut totuși parte de o surpriză.

Ea a încercat să vadă partea amuzantă a lucrurilor atunci când a găsit într-o pungă cu chipsurile ei preferate ceva la care chiar nu se aștepta. Ca o ironie, pe pungă apar și cuvintele „Real Chips”/ „Chipsuri adevărate”.

Conform The Mirror, după ce a desfăcut punga respectivă, tânăra că a găsit un cartof, de mărimea unei mingi de golf, ascuns în interior printre chipsuri. Cartoful nu era deloc într-o stare prea bună, ba chiar Helen a declarat că era cam „urât mirositor” și „moale”.

Cartof gasit in punga de chipsuri
Sursa foto: Kennedy News and Media

„Punga nu se simțea grea, ci părea să aibă o greutate normală. Am știut că ceva era puțin ciudat pentru că atunci când am scos un chips era foarte înmuiat. M-am gândit inițial că recipientul trebuie să fi fost deschis, dar apoi m-am uitat înăuntru și am găsit acest cartof. Am răsturnat totul afară și m-am gândit ce ciudat”.

Femeia a învelit cartoful în hârtie de bucătărie și l-a dus acasă pentru a-l arăta soțului ei, Graham Reed, în vârstă de 34 de ani, dar și copiilor lor.

„I-am spus soțului meu: Uite ce am găsit într-o pungă de chipsuri!, iar el a spus Eughhh, pune-l la gunoi”, a mai povestit ea.

Cartof gasit in punga de chipsuri
Sursa foto: Kennedy News and Media

Poate că altcineva și-ar fi ieșit din minți și ar fi făcut o reclamație, dar tânăra care a găsit cartoful în punga cu chipsuri a fost mai degrabă amuzată. Ea a relatat întâmplarea și pe rețelele de socializare, dezvăluind totodată că nu a încetat să cumpere acel brand de chipsuri.

„Am cumpărat chipsurile ca să le iau la serviciu, ca gustare. Sunt cu aroma mea preferată, nimic nu poate întrece un chips bun cu brânză și ceapă”, a spus Helen Reed. Ea a anunțat compania care a produs chipsurile despre incident, iar ei i-au trimis acasă mai multe pungi de chipsuri cu diverse arome.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: