Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tănără și-a înșelat soțul și acum a rămas însărcinată. Aceasta încearcă să afle al cui este copilul

O tănără și-a înșelat soțul și acum a rămas însărcinată. Aceasta încearcă să afle al cui este copilul

O tănără și-a înșelat soțul și acum a rămas însărcinată. Aceasta încearcă să afle al cui este copilul

O tănără și-a înșelat soțul și acum a rămas însărcinată. Femeia nu se simțea împlinită, iar acum greșeala ei s-a transformat într-o problemă uriașă. 

O tănără și-a înșelat soțul și acum a rămas însărcinată. Aceasta încearcă să afle al cui este copilul

O tânără a povestit că relația ei începuse să scărțăie și l-a înșelat pe soțul ei pentru că nu se simțea împlinită. Aceasta a spus că relația dintre ea și soțul ei nu a fost mereu lapte și miere, dar că mereu au găsit o cale de împăcare.

”Am 28 de ani, iar soțul meu 29. Suntem căsătoriți de trei ani. Într-o seară, am ieșit cu prietenele într-un club și am întânit un băiat de care m-am îndrăgostit pe loc. Am început cu mici flirturi, iar după două-trei dansuri, am plecat cu el la hotel și am făcut sex. Am făcut schimb de numere. Am făcut un test de sarcină câteva săptămâni mai târziu și a ieșit pozitiv. I-am spus soțului meu că sunt însărcinată și s-a bucurat foarte tare, dar nu sunt sigură că e al lui. Acum mi-e frică să mărturisesc pentru că mă va părăsi”, a scris femeia.

După ce i-a auzit povestea, un psiholog s-a decis să o ajute și i-a oferit un sfat cu privire la cum ar putea rezolva problema din viața ei.

”În mod clar te afli într-o situație foarte complicată, dar nu trebuie să te panichezi. Dacă faci sex cu soțul tău în mod regulat, cred că este copilul tău. Întreabă doctorul când a fost conceput copilul și vei reuși să afli răspunsul. Dacă bebelușul este al amantului, ar trebui să vorbești despre asta, pentru că la un moment dat, el va vrea să își cunoască bebelușul”, a fost răspunsul psihologului, potrivit The Sun.

I-a povestit bunicii sale că este înșelată de soț. Incredibil ce a putut să-i spună bătrâna

În momentul în care simțim să vorbim cu cineva, persoanele dragi sunt cele mai indicate pentru a ne oferi sfaturi. Printre ele se numără și bunicile care sunt înțelepte și directe, doar pentru a ne oferi o lecție de viață. În povestea dramatică a unei tinere, bunica a avut un rol important. Tânăra a mers într-o zi în vizită la bunica ei, iar după câteva minute, aceasta i-a spus că este înșelată de soț. Afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, tânăra nu mai avea nicio speranță. După ce a ascultat-o, bunica și-a dus nepoata în bucătorie, a pus trei oale cu apă la fiert, iar când au început să fiarbă a pus un morcov în prima oală, un ou în cea de-a doua și câteva boabe de cafea în cea de-a treia oală.

După ce s-au fiert, bătrâna a întrebat-o pe nepoata sa ce vede. Nepoata a răspuns: ,,Morcov, ou, cafea”. Imediat, femeia a rugat-o pe tânără să privească mai atent și să guste fiecare aliment. Aceasta a spus că morcovul a devenit moale, oul s-a întărit, iar boabele de cafea au devenit cafea aromată. Tânăra, nedumerită de ceea ce voia să-i arate bunica sa, a rugat-o să-i explice.

Așadar, bătrâna i-a spus că fiecare fel de mâncare a trecut prin același lucru, dar cele trei alimente au reacționat diferit, având efecte diferite. Morcovul care este o legumă puternică, a devenit moale după ce a fost fiert, oul care este sensibil a devenit tare, iar boabele de cafea s-au transformat total.

După ce i-a explicat această această procedură a alimentelor, bunica a întrebat-o pe nepoată: ,,Tu care dintre acestea ești? Când încercările îți bat la ușă, tu cum răspunzi? Ești un morcov, un ou, sau o boabă de cafea?”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: