Redactia.ro
Home » Știri » O tragedie cumplită s-a abătut asupra unei cântărețe celebre din România. „I-am îndeplinit dorința bunicii mele”

O tragedie cumplită s-a abătut asupra unei cântărețe celebre din România. „I-am îndeplinit dorința bunicii mele”

Ancuța Birte. Sursă foto: Facebook

O tragedie de neimaginat s-a abătut asupra unei cântărețe iubite din România. Bunica sa a rămas fără mână după ce aceasta a fost prinsă între ușile trenului, într-un moment de panică în care se grăbea să ajungă la destinație pentru a-și îndeplini visul de a achiziționa un cal. Ancuța Birte, o cântăreață talentată de muzică populară, a povestit despre această tragedie, dezvăluind și proiectele sale artistice, unul dintre ele fiind inspirat de propria bunica și de experiențele traumatizante prin care a trecut aceasta acum câțiva ani.

Ancuța a fost pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă, iar prin muncă asiduă și dedicare, a reușit să-și transforme visul în realitate. Una dintre piesele sale transmite povestea dramatică a bunicii sale, care a rămas fără mână după accidentul teribil cu trenul.

Ce transmite Ancuța Birte prin muzica ei

Încercând să exprime povestiri și emoții prin muzica ei, Ancuța Birte vizează să atingă sufletele ascultătorilor săi. Una dintre piesele sale recente, intitulată „Zâmbetul tău”, este o baladă de dragoste, demonstrând că talentul său muzical nu se rezumă doar la subiecte romantice.

Unul dintre momentele care a marcat-o profund și care a inspirat-o să-și creeze arta a fost tragedia prin care a trecut bunica sa dragă. Prin intermediul unei piese muzicale, Ancuța Birte a încercat să îi îndeplinească bunicii sale dorința de a-și împărtăși povestea. Mai exact, cântecul abordează pasiunea bunicii pentru animale, evidențiind momentul în care aceasta și-a pierdut mâna în încercarea de a cumpăra un cal.

„I-am îndeplinit bunicii mele dorința de a-și spune povestea, printr-un cântec. Mai exact, e vorba de dragostea pentru animale, căci ea a rămas fără mână când voia să își cumpere un cal. Pentru piesa în care bunica mea are, practic, cuvântul, am primit numeroase critici și comentarii răutăcioase. M-au durut, mai ales că atunci eram și la începutul carierei. M-a afectat destul de mult. Am învățat să trec peste asta și am realizat că lumea este rea și o să mă mai confrunt și cu lucruri de genul ăsta”, s-a confesat Ancuța Birte, pentru fanatik.ro.

Cu cine își dorește să colaboreze artista

Cu toate că piesa a fost primită cu critici și comentarii negative, Ancuța a învățat să treacă peste acestea și să continue să-și urmeze pasiunea. Chiar dacă la începutul carierei sale aceste opinii au afectat-o profund, artista a realizat că va întâlni mereu adversități și că trebuie să rămână puternică în fața acestora.

În ceea ce privește planurile sale viitoare, Ancuța Birte lucrează deja la noi melodii, implicându-și chiar și nepotul, Nicolas Birte, într-unul dintre proiectele sale. În plus, își dorește să colaboreze cu artiști consacrați, cum ar fi Andra, pe care o admiră pentru talentul și succesul său în industria muzicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: