Redactia.ro
Home » Monden » O ucraineancă din Harkov i-a cucerit pe jurații de la Vocea României! Cântecul ales de tânără, interzis în Rusia – VIDEO

O ucraineancă din Harkov i-a cucerit pe jurații de la Vocea României! Cântecul ales de tânără, interzis în Rusia – VIDEO

Marina Navana a fugit din Harkov, oraș bombardat puternic de trupele rusești, și s-a refugiat în România. Aici, tânăra în vârstă de 21 de ani a încercat să uite de coșmarul de acasă și să-și continue viața, deși o parte din familia sa a rămas în urmă.

În țara sa natală, Marina este solistă, motiv pentru care și-a făcut curaj și a decis să participe la Vocea României. Melodia pe care a ales-o a fost una cu o puternică încărcătură emoțională pentru concurentă.

Marina Navana a interpretat piesa Jamalei, „1944”

Marina a interpretat cântecul „1944”, compus de către artista ucraineană Jamala, un cântec care spune povestea tătarilor care au fost deportați în Crimeea de către Stalin.

„Pentru mine, această piesă este valoroasă. Descrie ce se întâmplă, acum, în țara mea. Și sper că toate acestea se vor termina curând, că țara mea va fi liberă, cu oameni liberi. Sper că va fi pace în curând și că tot acest coșmar se va termina. Vă mulțumesc mult”, și-a justificat, cu emoție, alegerea muzicală concurenta.

Cu această piesă Jamala a câștigat Eurovision 2016.

Irina Rimes a fost impresionată de vocea și povestea Marinei și a decis să o primească în echipa sa.

Jurata a cântat alături de tânăra concurentă pe tot parcursul melodiei și a avut lacrimi în ochi în momentul în care aceasta a terminat interpretarea sa. „Pentru cei care nu știu, piesa asta are o poveste. Nu aș vrea să intru în detalii politice, pentru că este strict legată de politică și nu discutăm politică neapărat în show-ul ăsta”, a spus Irina.

A fost primită în echipa Irinei Rimes

Antrenoarea de la Vocea României a povestit și despre cât de mândră este de România și R. Moldova pentru felul în care i-au primit pe refugiații ucraineni și despre zilele pe care le-a petrecut ca voluntar la aeroport în zilele de după izbucnirea războiului din Ucraina, pentru a-i ajuta pe refugiații care nu vorbeau engleză, română sau orice altă limbă. „Este foarte greu să accepți că în zilele noastre se poate întâmplă așa ceva. Și sunt mândră de noi, că putem fi atât de solidari”, a concluzionat Irina.

Și Denis Robeș s-a întors cu scaunul la interpretarea Marinei. Cei trei au conversat în rusă, deoarece concurenta vorbea foarte puțin limba engleză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: